USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться на гучні «гульки» у «Срібних лелеках»

11 Червня 2013 09:03
Мешканці Луцька неодноразово скаржилися на гучні гуляння у барах та ресторанах міста. Такі звернення від лучан постійно надходять на групу оперативного реагування «15-80».

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови 11-ого червня.

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у Луцьку» Лариса Карп’як повідомила, що лучани уже неодноразово скаржаться на гучні гуляння, нічні салюти у барах і ресторанах Луцька. Зокрема це стосується рекреаційного комплексу «Срібні лелеки»; ресторанів «Шафран» та «Старий полковник»; бару «Честер паб».

Попри таку інформацію Лариси Карп’як, це питання на нараді детально не обговорювали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
інга Показати IP 11 Червня 2013 09:47
Коли були випускні то до 4ранку гульдибанили. Салюти можуть і в 23 і пізніше собі стреляти. Вечір п,ятниці суботи та неділі закінчується не раніше часу ночі. Живемо біля "Срібних лелек". В мене дитина маленька. Ми з чоловіком на роботах втомимося то ще й дома не відпочити - а управи на це засранство і порад понтів НЕМА????
Богдан Богонос Показати IP 11 Червня 2013 10:45
Раз уже згадали про Лелеки то у мене питання а хто надав дозволи на капітальне будівництво у парку? Спочатку збудували 1 приміщення пізніше добудували сауну, а зараз там иде повномаштабне будівництво споруд дуже схожих на будинки. Наразі забудова триває на половині території котра раніше була парком.
І до Богдан Богонос Показати IP 11 Червня 2013 22:32
Путо!
109 до Богдан Богонос Показати IP 11 Червня 2013 22:48
Якого парку?Ти вчора родився?Там була звалка сміття.Він своіми силами іі облагородив.і що вже він там хоче будувати,то справа дозввльноі системи міста.А гучні гуляння,то вже справа порядності і совісті.
І до Богдан Богонос Показати IP 12 Червня 2013 16:12
Фото з паспорта відсканував?))))
інзі Показати IP 11 Червня 2013 10:45
А ви з чоловіком хіба випускний святкували до 6 вечора? Чи на весілля і дні народження не ходите?
інга Показати IP 11 Червня 2013 11:11
Святкували і випускний і весілля і дні народження от тільки не у всіх барах та ресторанах музика та ведучі волають на пів мікрорайону так що з закритими вікнами можна кожне слово та кожен аккорд записувати.Причому щопятниці щосуботи та щонеділі. І напевно є якісь норми шуму так само як і динина й не лише моя не повинна зриватися посеред ночі бо за вікном "третя світова почалась". Напевно можна спланувати салюти ранішені ніж 23-23.30???Напевно й під музику яка грала б тихіше можна танцювати. І не треба тут виривати фрази з контексту бо мова йде не про один раз у рік а у про три рази в тиждень.Щоправда попередній дописувач чи дописувачка може вважиат що все життя - це суцільні свята, весілля ,походеньки...
ViNaPa до інга Показати IP 11 Червня 2013 17:58
Згідна, на все є міра. я колись жила в такому дурдомі знаю, що це.
Сусідка Інги Показати IP 11 Червня 2013 11:33
І чому коли шумлять сусіди - неважливо чи в них день народження, христини чи просто пЯнка ,то викликати міліцію та поскаржитись на порушення спокою - це нормально й навіть законодавчо закріплено. Навіть коли ремонти роблять - то по-моєму можна лиш до 21 шуміти, а по вихідних взагалі ніяк не можна. А коли якийсь заклад порушує норми і люди які від цього потерпають - скаржаться - то для цього є виявляється виправдання_- ВАЖЛИВА ПОДІЯ. Якщо важливу подію не можна вчасно завершити- будь-ласка є нічні клуби. А "Срібні лелеки" й решта вказаних мають графік роботи не цілодобовий і навіть не до півночі. От тільки сидіти й "роздумувати" що тут зануди жаліються - то дуже зручно. А от чи зручно не спати нормально на вихідних після робочого тижня.Спробуйте- може Вам сподобається.
інзі й сусідці в одній особі Показати IP 11 Червня 2013 12:14
Усе я розумію. Але й тих, хто вічно нарікають на життя, не сприймаю. Наша сім'я спати лягає пізно, бо коли ж жити, спілкуватися, скажіть, як приходимо о 20-22? От і лягаємо відповідно о 1-2 ночі. Якщо в сусідів музика, телевізор, гості, ремонт - то люди живуть повноцінним життям. Яка міліція? Намагайтеся бачити в усьому позитив, не бурчіть, а то проспите все на світі.
ViNaPa до інзі й сусідці в одній особі Показати IP 11 Червня 2013 17:59
ви взагалі не лягайте і дітей не ложіть спати, спілкуйтесь, танцюйте, гуляйте....щоб бодай гулянку якусь непропустити.
сплюхам до ViNaPa Показати IP 11 Червня 2013 18:31
Узагалі-то ми до гулянок не дуже. Так,лягаємо пізно, в усьому будинку лише наші вікна світяться. Не хвилюйтеся, сусіди від нас не потерпають. Та й ми до них толерантно ставимося, усяка ж ситуація може бути. Але як можна лягати о 21-22, ніяк не збагну. Коли живете, люди? Коли ви читаєте книги,пресу, дивитеся фільми, просто щиро спілкуєтеся з дітьми, зі своєю половинкою, врешті-решт?
Саша до сплюхам Показати IP 11 Червня 2013 21:06
якби Ви працювали по 16-18 годин на добу та їздили за 60 км на роботу,то засинали б даже о 18,прямо за рулем... а якщо не має де подіти енергію то заведіть гектарів зо 2 городу,помагає
сновида до Саша Показати IP 11 Червня 2013 23:13
Сашо, енергія знаходить застосування не лише на городі. Інтелектуальна праця, якою я займаюся, потребує живлення, розумієш? Якщо не займатися самоосвітою, саморозвитком, то людина втрачає свій рівень. А так як домашні справи і виховання дітей займають левову частку вільного від роботи часу, то пізній вечірній чи нічний залишається для себе. Розумієш?
САМ до сплюхам Показати IP 11 Червня 2013 21:13
НЕ ТРЕБА СПАТИ ДО ПОЛУДНЯ КОЛИ ВЖЕ СОНЦЕ НА ЧЕРЕВО СВІТИТЬ!!!!!то і часу на все вистачатиме!
сплюхам до САМ Показати IP 11 Червня 2013 23:01
Шановний, ми вже о 8 годині на робочих місцях! І праця наша, повірте, не з легких! Ще й потребує затрат часу й енергії вдома. Так що ви помиляєтеся. Жага до повноцінного життя перемагає втому і сон. Ось так!
Аня Показати IP 11 Червня 2013 12:43
да це неправиьно, що в пізній час салюти, музика, шум. У когось дітки сплять, люди похилого віку теж відпочивають, хворі у лікарнях і т.д. Гуляти, співати, святкувати ТРЕБА, але бажано щоб це було за містом і не У СПАЛЬНИХ РАЙОНАХ.
лахматий будун Показати IP 11 Червня 2013 19:09
а я взагалі мовчу, бо живу в центрі міста, куди ви всі - Ані, Інги, сусідки, Богдани, сплюхи і ще 90% жителів нашого міста кожних вихідних приходите гуляти, розважатись, танцювати і співати. Нам теж тут не солодко, щоночі слухати салюти, ваш сміх і регіт, дихати вашими "вихлопами" і цигарками, переступати через викинуті пляшки прямо під ноги чи папірці від морозива. А ще краще ви просто гадите у нас під вікнами, пісяєте і какаєте ( не по-дитячому). Ви, сидите на наших лавках у наших дворах, плюєте у дитячі пісочниці. Ми не виганяємо вас, бо ви круті - вийшли вигуляти своїх діток на вихідних в парк. Нам куди діватись? У нас між іншим теж вихідні від тяжких буднів, у нас теж маленькі дітки, хворі пенсіонери? Всі ваші тут теревені - ні до чого. Нічого ви не добєтесь, бо не маєте бабла!!! P.S. якби було жили б у власних будинках за містом
лахматому до лахматий будун Показати IP 11 Червня 2013 20:24
чого ти розкудахкався? ваше - наше... моє - твоє... Яке тобі діло до чужого бабла?
лахматий будун до лахматому Показати IP 11 Червня 2013 21:37
навчись спочатку висловлювати свою думку і не бійся назватись, коли набрався храбрості виступити. певно один з тих, хто якраз гадить під моїми вікнами.
охайно причесаний до лахматий будун Показати IP 12 Червня 2013 19:52
Так-так, я щодня під вікнами в тебе. Ти і твій будинок - пуп землі. Всі тільки те роблять, що до тебе сунуть. Ха-ха.
лахматий будун до охайно причесаний Показати IP 13 Червня 2013 09:04
От іще один сцикун відгукнувся. Дивись і перепис зроблю. Чи це той самий герой, що звинувачував мене у кудахканні. Виходить все таки зачепило за живе? Чомусь інші, розуміючі люди, мовчать, видно пісяють вдома, а не на твоєму місці
небайдужа Показати IP 11 Червня 2013 19:19
Таке мягко кажучи свинство і безкультурність людей(Дуже багатьох) на жаль можна спостерігати повсюду-це і сидіння-кричання в дворах в спальних районах підлітків батькам котрих до них і діла немає де вони в такий пізній час і не тільки підлітків...І так званих мамачок з дітьми котрігуляють-п ють піво о 22-24 годині а діти волають а їм і діла немає.Скажіть хіба не так? Спробували б це зробити все вишесказане в Европі де мала дитина має бути в ліжку 0 8 вечора і масові гуляння і шуми взагалі неприпустимі.Ось тому так і живемо бо самі такі і таких виховуемо і ще при нагоді захіщаемо бо то ж мое__ЦЯЦЯ...
електорат Показати IP 12 Червня 2013 11:53
ай та це все дуже легко робиться.. збираєте підписи в будинку або декількох.. пишете скаргу на ім"я міського голови.. і краще зразу заступнику.. це все в офіційні відповідно до закону формі.. вони зобовязані дати відповідь.. можливо прийдеться зібрати підписи два рази.. питання виноситься на сесію міської ради.. запрошуєте максимум журналістів туди щоб бачили хто як голусувати буде.. І ВСЕ, ЗАКЛАД ЗАКРИВАЮТЬ!!!
ЛАХМАТИЙ БУДУН до електорат Показати IP 12 Червня 2013 13:27
наведіть будь-ласка приклад, Шановний Електорате, який заклад за останні півроку закрили у нашому місці через численні скарги жителів. не знайдете таких
Місцевий до ЛАХМАТИЙ БУДУН Показати IP 12 Червня 2013 18:13
Наїхали ото на палатки коло басейну - нормальна була пивнушка в затишному місці - туалет навіть облаштований, тепер там квас тільки продають - зате відкрилася смердюча гадюшня на місці, де раніше продавали шафи-купе в 50 метрах звідти))) хм. неспроста)))
КОРОЛЕВА Показати IP 12 Червня 2013 17:23
"Срібні лелеки" - це хороший заклад з гарною теоиторією, смачною кухнею, але ці гуляння справді набридли..Є ресторан, зали в кафе-от туди і слід перенести нічні програми, а не співати до 1 ночі...Влітку це набридає і справді заважає!!! Якщо знайдеться ініціативна людина-підписи відразу ж зберуться! Це питання часу і все..
андрiй76 Показати IP 12 Червня 2013 20:06
Ша-а-а...розкудахталися.Срібні лелеки-пристойний заклад(на відміну від багатьох йому подібних) і знаходиться на достатній відстані від жилих будинків(більшість з яких ще й досі не повністю заселена) і може заважати хіба що нервовим,неврівноваженим людям які завжди і всім незадоволені.Тут одна порада-до лікаря за валерянкою і заспокійливими ліками.От жили би ви десь у центрі як"лахматий будун"де немає спокою ні вдень ні вночі і де сконцентрована більшість луцьких"генделиків"ось тоді би й скиглили та нили...
Aндрію до андрiй76 Показати IP 12 Червня 2013 23:53
Ніхто й не каже, що заклад поганий. Але ви там очевидно не частий завсідник, бо при тій "достатній відстані" чую кожне слово ведучого веселих святкових подій. Причому інколи краще, ніж телевізор. І якщо люди хочуть нормально заснути доречі далеко не о 21- 22, а хоча б о ПЕРШІЙ-ДРУГІЙ годині ночі!!!- то це далеко не свідчення їх "нервовості неврівноваженості" та "спдячості". Стосовно того, що будинки не в центрі - то тут жодна людина не отримала й метра квадратного від держави - а більшість купувала в кредит або вкладали, коли будинок ще тільки запланували-то ніхто й не скиглить- але люди готові відстоювати свою позицію та право на відпочинок (гарантоване державою ) а не рівнятись на те що "Комусь хреново живеться то нам ще порівняно добре".
Баннед Показати IP 12 Червня 2013 20:50
Вы че? Какой спальный район? Когда открылись "Лелеки" там спальным районом и не пахло...
ТОха до Баннед Показати IP 12 Червня 2013 22:56
там тогда был еще "сральный" район под каждым кустиком!
степан до Баннед Показати IP 12 Червня 2013 23:56
А питання не тільки "Срібних лелек" стосується. ТО чому ж інших не захищаєте???
маскофка Показати IP 12 Червня 2013 23:02
вы чё блин допарились до лелек. нормальная хавка и бухло, всегда можна найти лоха чтобы раскрутить на бабки. никогда проблем нету, не то что в хренниках - морду бьют, ноги ламают. отстаньте от лелеков, а то с лахматым бадуном приду к вам!
Рома Показати IP 13 Червня 2013 09:53
коли вже лучани схаменуться, місто перетворили на якийсь зоопарк, де не піти - банк, аптека, бар, пивнуха, буратіна...
андрiй76-сусідам"Срібних лелек" Показати IP 13 Червня 2013 12:21
Вічне питання:"Що було раніше?-курка чи яйце,яйце чи курка.Як влучно підмітив один з дописувачів спочатку був"сральний"район,а потім вже Лелеки і за ними будинки на Чорновола.При покупці квартири потрібно було враховувати всю навколишню інфраструктуру(благо новобудов у Луцьку вистачає,були б гроші).Якщо ви такі витончені вразливі натури то потрібно було купляти житло десь на Чернишевського біля Стиру,на Струмівці чи в Ліпінах-де повна тиша по ночам і нічого не заважає вашому тонкому,делікатному слухові.Або купили би на Рівненській127-де ми були би з вами сусідами і цієї теми не обговорювали навіть.А на рахунок відвідин"Срібних лелек"то тут ви абсолютно праві.Я там буваю тільки два рази на рік,коли прилітаю додом у відпустку так як працюю у Європі і маю лише 26днів відпускних які розділяю на два рази по13днів... P.S:Сусідам Срібних лелек-Видно ви ніколи не проживали у великих містах типу Києва,Харківа та ін.(я вже не кажу про європейські міста) де багато будинків стоять прямо над дорогою і де24год.на добу"шум і гам".Тоді би відносились до цього набагато спокійніше.А так як кажуть периферійне,провінціальне мислення і обмежений кругозір не вважаються недоліками...I AM SORRY...
сальмонельоз Показати IP 21 Червня 2013 17:41
вже третій тиждень лікуюся від сальмонельозу,яким мене "нагодували" у ресторані "Срібні лелеки№Закликаю усіх лучан і гостей міста:"Уникайте цей заклад, якщо вам дороге ваше здоров"я!" Моє одужання ще не близько...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus