USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться на повалені дерева

25 Червня 2013 08:45
Мешканці Луцька звертаються до міськради щодо гілок дерев, повалених внаслідок сильних поривів вітру.

Про це розповів заступник директора департаменту ЦНАП, начальник відділу звернень громадян Роман Паюк під час оперативної наради у мерії 25 червня.

За словами посадовця, протягом вихідних неодноразово надходили звернення щодо повалених гілок дерев.
Зокрема, це сталося біля будинків на проспекті Волі 54, 56, що біля повороту на вулицю Чехова. «Дві величезні гілки лежить. Практично одна лежить вже тиждень», - додав Роман Паюк.

Подібна ситуація – біля будинку на вулиці Гулака Артемовського, 1. Як повідомив чиновник, там розчахнулося велике дерево і є загроза його падіння на пішохідну частину.

Щодо цього, Луцький міський голова Микола Романюк дав завдання своєму заступнику Ларисі Соколовській розібратися із проблемою. «Виясніть, чого вона там лежить», зауважив мер Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
REKS Показати IP 25 Червня 2013 08:57
"«Виясніть, чого вона там лежить», зауважив мер Луцька.", - тому що такого бездарного керівництва і без порядку, як нині у Луцьку ще не було...
Ольга до REKS Показати IP 25 Червня 2013 23:15
А лежить вона тому, що власниками насаджень є співвласники приватизованих квартир житлового будинку. А згідно з рішенням Конституційного суду України прилегла територія до будинку автоматично стає спільною власністю приватизовувачів і все майно на ній теж стає їх власністю. А утримувати таке майно спільно власники аж ніяк не звикли... Їм Романюка подавай для вирішення їхніх проблем. З періоду розвалу СОЮЗУ ніяк не звикнуть до відповідальності за їх спільну власність та відповідальність за її стан. А в приватному секторі хто клянчить у мера про допомогу??? Ніхто, бо там чітко забор і власник. І обходься своїм коштом і силами, а ні, то думай як вирішити проблему!!! А в колективному котлі спирають один на одного і всі мера хають, все чекають, що затрати на їх майно буде нести бюджет. Цікава філософія!!!!!!!!!!!!!!!!1
ліза Показати IP 25 Червня 2013 09:27
каждий мнит себя стратегом,видя бой со сторони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus