USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани, яким пропонували «виселятися в ліс», прийшли до мера

20 Травня 2015 09:34
Через цілодобову роботу кафе «Ring Dj Cafe» мешканці навколишніх будинків не можуть належно відпочивати вночі. Лучани кажуть, що окрім музики з розважального закладу, лунає музика й з дорогих автівок, припаркованих там.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 20-го травня.

З десяток людей прийшли в Луцьку міську раду й попросили їх вислухати першими, перед розглядом усіх питань порядку денного, оскільки відпросилися з роботи.

«У нас є одна біда – кафе «Ring Dj Cafe», яке працює цілодобово. Там щодня до ранку гримить музика, приїжджає «рафінована» публіка на дорогих автівках та вмикають ще й у своїх машинах пісні. Ми зверталися куди тільки можна. Зверталися в Луцьку міську раду, а нам кажуть: «Виселяйтеся собі в ліс». Ви нас пробачте, нам немає куди переселятися. А було ще й таке, що приходить якийсь учасник АТО і каже, що в окопах лежав, а зараз погуляти хоче. Як так?! Ми усе, що можемо на армію даємо, а тут нам таке заявляють… Ми не маємо нормального сну, так тільки фашисти над людьми знущалися», - виступила емоційно мешканка вулиці Ніла Хасевича.

Жінка додала, що лучани не проти бізнесу та нічних клубів, втім, аби вони не були під їхніми вікнами.

Після цього виступу Луцький міський голова Микола Романюк почав випитувати у виступаючих, хто їм казав виїхати в ліс. Мешканці, своєю чергою, наголошували, що проблема - не в цих словах, а в тому, що люди ночами не сплять. І це - головне.

«Якщо «Самооборона Волині» привела сюди вас, щоб попіаритися, то це одне. Я все розумію, але зазвичай люди дзвонять, якщо якісь проблеми мають. Щодо питання, то ми візьмемо на моніторинг ситуацію щодо порушення тиші. Таке завдання даю своєму першому заступнику та головному міліціонеру міста», - запевнив градоначальник.



Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що мешканці вулиці Винниченка неодноразово нарікали на нічні гуляння до ранку під їхніми вікнами, втім, Романюк про це більше не хоче говорити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Лучанин Показати IP 20 Травня 2015 09:58
Ви скажіть,яка нолрмальна працюючав людина може сидіти в цих закладах до ранку.Хто такий голдний,щоб в 3 годині ночі пити і жерти.Це потрібно для тих - хто не зайнятий ніякими справами. 11 година і все повинно бути закритим.Цього часу цілком достатньо.
лучанка до Лучанин Показати IP 20 Травня 2015 10:09
я Вам більше того скажу: вони не просто там сидять, вони ще і наголову плюють о 8 ранку,коли я йду на роботу і кричать не цензурні слова, одного разу почали навіть чіплятися ( це було о 6 ранку,коли я йшла на роботу). Але наші скарги нікому не потрібні,бо це чиєсь бабло
Романюк до лучанка Показати IP 20 Травня 2015 10:27
То ти нормальна видно дівка як чіплятись почали) І що то за робота о 6й ранку?)
Ніла Хасевича до Ром до Романюк Показати IP 20 Травня 2015 11:12
Повірте шановний пане!!! Що жителі цих будинків мусять вставати так рано, щоб встигнути на перший тролейбус або маршрутку, щоб вчасно потрапити на роботу!!! Не всі жителі цих будинків (переважна більшість) може дозволити собі придбати такі єлітні авта та будинки за межами міста де тихо і спокійно можна відпочивати після бурхливо проведеної ночі в Ring Dj Cafe!!!!!! Відпочиває там переважно молодь, яка не обтяжена зароблянням грошей, за них це мабуть роблять батьки, коханці та ін... О шостій -сьомій годині ранку, як тільки починає світати, з цього "прекрасного" генделика починає розлазитись неадекватна молодь, яка гадить по дорозі до таксі або власного авта (де наше ДАІ ?), по дорозі чіпляючись і до "нормальних" і до "ненормальних"..... Особливо "гарно" себе ведуть у дитячій пісочниці і на лавочках біля неї !!! Я дуже заздрю, що вам ніколи ще не доводилось вставати о 6й ранку на роботу, перед тим всю ніч слухаючи всі композиції цього генделика та припаркованих авт!!!!!
лучанка до Ніла Хасевича до Ром Показати IP 20 Травня 2015 11:43
я повністю Вас підтримую!!!!!
лучанка до Романюк Показати IP 20 Травня 2015 11:42
повір, люди працюють не лише в офісах, а і поварами в садочку чи диспетчерами. І дійсно перший тролейбус їде о 6.10. а про те чи я нормальна чи ні мова не ведеться. тут проблема в іншому. І це навіть не смішно, не хочеться стати жертвою якогось п'яного бидла,бо ж воно як завжи певно чийсь синочок,який викрутиться, а мене зроблять винною.
Мешканець Луцька до Романюк Показати IP 20 Травня 2015 14:36
Ти такий тупий,що не знаєш,що є підприємства,які працюють у 3 зміни? Сам то десь працюєш,****илий?
Лучанин до лучанка Показати IP 20 Травня 2015 11:22
Купляєте пневмата і фігачите по тому бидлу що чіпляється і по їхніх машинах.
нормальна людина до Лучанин Показати IP 20 Травня 2015 10:48
видно немає у тебе друзів, і молодим ти ніколи не був, і завжди лягаєш спати в 9 вечора, і їв за розкладом все життя, і не подорожував нікуди і не знаєш як в інших містах і країнах справи, мені тебе шкода
Лучанин до нормальна людина Показати IP 20 Травня 2015 11:19
Не знаю і не хочу знати!
Ніла Хасевича до нор до нормальна людина Показати IP 20 Травня 2015 13:12
Маємо багато друзів в різних куточках нашої країни та за кордоном, 30-35 років мабуть не пенсійний вік,та й подорожуємо раз чи два на рік сімєю і знаємо як в інших містах і країнах справи!!! Якщо пощастить за хатніми справами лягти о 9 вечора, то це не означає, що о першій ночі ти не прокинешся від скреготу шин під "чарівливі" акомпонементи та вигуки..... А взагалі мені здається, що персонал закладу гарно працює, якщо в них така відвідуваність, вчасно до 8 ранку прибирають всю гидоту на території цього закладу. Проблема в адекватності людей, які хочуть "відірватись по повній" після кількох келихів та інших "антидепресантів".... Зробіть роботу закладу з 9 ранку до 11 ночі, а за прибуток, який отримав заклад за цих пару років, побудуйте нічний заклад за межами міста з 11 ночі або цілодобово. Я думаю міська рада вам в цьому допоможе, та й будуєте ви швидко. Мені здається це оптимальний варіант. P.S. В інших країнах, після скарг мешканців, цей заклад закрили б. Я думаю все так і буде до першого " нещасного випадку" (добре "хильнувшому" відвідувачу не завжди вийде звернути на місток через Сапалаївку, а далі асфальт давно не ремонтований, а звідки їхав п*яний "труп" о 5 й ранку і т.д. ......)
Роман Показати IP 20 Травня 2015 10:02
Якщо хтось каже виїзджати в ліс то краще б такі заклади і дійсно біля лісу за містом були як за кордоном. В країнах Європи такого мабуть надіюсь не має. Це такі розваги для дітей які ніяких проблем не мають а тільки "дуріють"
Дмитро Показати IP 20 Травня 2015 10:20
Хм, звичайно що Карабас і Рінг ніхто не закриє, адже і там і там постійно відпочивають працівники Прокуратури, СБУ, Міліції, Судді і інші держчиновники. І це правда.
хР Показати IP 20 Травня 2015 10:30
Коктейль молотова
Лучанин Показати IP 20 Травня 2015 10:35
Не вірив і не вірю словам такого мера, який крутить картузом.
Лена Показати IP 20 Травня 2015 11:47
Ці люди які сидять в барах -їх аж шкода що ж буде з їхніми дітьми або внуками. Хіба у них вдома немає дітей? І як батьки на таке дивляться. А мер на все начхав я так зрозуміла бо вже скільки часу люди скаржаться і жаліються на це. Це страшно в такому місті жити ! Треба Закони приймати щоб такого не було . Д0 23 00 ще не нагулялись? Розпуста, невихованість ось таке процвітає у державі де немає порядку а все бабло і бабло
Ніколя Показати IP 20 Травня 2015 12:19
А мер слухає і своє робить.
Ната до Ніколя Показати IP 20 Травня 2015 13:53
Можеш попробувати пожити в донецьку або луганську. Якщо у Луцьку так страшно.
вітя Показати IP 20 Травня 2015 13:57
Це ужасно. В місті таке робиться коли у нас мерія працює і сидять в кабінетиках . Цікаво що вони там роблять якщо за що не візьмись все не на користь простої громади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus