USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани заощаджують на проїзді, комуналці й ритуальних послугах

26 Вересня 2013 12:12
5 мільйонів гривень зекономили лучани, які їздять у маршрутних таксі № 15 та № 15-а, завдяки тому, що у цих автобусах проїзд дешевший на 50 копійок.
«Щоправда комунальне підприємство не втратило в грошах, бо завдяки ціні збільшилася кількість пасажирів. Це заслуга і територіального відділення антимонопольного комітету України», − на цьому 26 вересня у своєму звіті наголосив Віктор Гупало під час наради з нагоди Дня відкритих дверей з питань захисту конкуренції.
Також цього року антимонопольники надали 155 рекомендацій, серед них – Луцькій міські раді про вжиття заходів щодо визначення надавача послуг з вивезення твердих побутових відходів на конкурсних засадах. Ще одне комунальне підприємство «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» переглянули ціни на ритуальні послуги згідно з вимогами чинного законодавства. Коригував Антимонопольний комітет і тарифи на комунальні послуги.
Луцький міський голова Микола Романюк подякував антимонопольникам за співпрацю та злагоджені дії: «Ви є тією організацією, яка вміє знайти золоту середину».
Цього року також створили громадську раду при Антимонопольному комітеті. На Волині її очолив Володимир Блаженчук. «Ми не контролюємо Комітет, ми радимо. Ми також співпрацюємо з середнім бізнесом, розповідаємо підприємцям, як правильно надавати послуги», - резюмував Блаженчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
передун Показати IP 26 Вересня 2013 13:02
цікаво цікаво
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2013 16:13
Блаженчук скоро заплутається в тих громадських організаціях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus