USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани згуртувалися, щоб прибрати парк. ФОТО

8 Серпня 2013 10:30
Наводять лад у парку, косять бур’яни та траву, учасники загальноміської толоки, яка відбувається у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 8-9 серпня.

Сотні лучан зібралися зранку біля входу до парку для того, щоб підготувати його до святкування Дня незалежності та Дня міста. До загальноміської толоки долучилися приблизно 100 організацій, підприємств, установ, середніх спеціальних та вищих навчальних закладів. Беруть участь в толоці депутати міської ради Андрій Козюра та Юрій Вега.







«Луцький міський голова дав доручення, готуючись до Дня незалежності та Дня міста навести порядок на території парку. Після дощу парк заріс бур’янами, травою, самосівом і ми отримуємо багато скарг від мешканців міста, які повідомляють, що парк має непривабливий вигляд. У зв’язку з цим ми проводимо сьогодні загальноміську толоку. Територію парку розбили на сектори, закріпивши за ними організації та відповідальних працівників виконкому міської ради. Ми поставили конкретне завдання: скосити траву, бур’яни, самосів, позгрібати, повантажити на транспорт та вивезти на полігон, що у селі Брище. Потрібно, щоб парк мав привабливий вигляд до Дня незалежності та Дня міста, адже тут відбуватимуться загальноміські заходи, зокрема виступи та свято квітів», - розповів радник міського голови Борис Сорока.







З його слів, роботи планують виконати протягом двох днів.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Туристка Показати IP 8 Серпня 2013 11:38
"До толоки долучились підприємства і навч. заклади..." Директор зобов"язав, от працівники і "долучились". Щось на фото Козюри не має, він точно там був, як це фотокамери його оминули )))
тристці Показати IP 8 Серпня 2013 23:25
а Козюра є ( 7 фото зверху)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus