USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк скорбить через загибель польського керівництва. ФОТО

12 Квітня 2010 12:52
Луцький міський голова Богдан Шиба висловив співчуття польському народу в особі Генерального Консула Республіки Польща в Луцьку Томаша Яніка у зв’язку з загибеллю Президента Республіки Польща Леха Качинського та польських урядовців у авіакатастрофі.

Про це пише офіційний сайт Луцької міської ради
«Лучани, як і всі українці, поділяють усю глибину непоправної втрати польської нації, справжніх друзів нашого народу. Глибоко сумуємо разом з вами і висловлюємо щире співчуття з приводу трагедії» - йдеться у співчутті.


Тим часом Генеральне Консульство Республіки Польща у Луцьку відвідують зі співчуттям перші особи регіону. Зокрема тут побував Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Валентина Показати IP 12 Квітня 2010 13:43
Співчуваємо. Мудрості вам.
Валентин Показати IP 12 Квітня 2010 13:59
Мене коробить від оцих офіційних співчувань. Тим більше, розміщених в УКРАЇНСЬКИХ медіа. Якщо ти Шиба, і ти Грицюк, і ти Кдімчук, і решта вас таких сердешних і співчутливих, хочете це зробити - напишіть на бумажці, і пошліть офіційним листом ПОЛЯКАМ. І вони з вдячністю це сприймуть. А коли ви це світите перед своїми, та ще й он Ніфонт святий та божий приїхав у супроводі камери і фотоапарата ВЛАСНОЇ ПРЕС-СЛУЖБИ - це низько, неморально і огидно.
Честный до Валентин Показати IP 12 Квітня 2010 14:04
А меня коробит от лжывости заявлений, что это, мол, вторая Катынь. Ах какая трагедия народа. Трагедия для родных - согласен. Но, извините, в Катыни погибли десятки тысяч поляков, а не сто чиновников. А за царем-батюшкою только в России коглда-то плакали. Не лицемерствуйте!!!
VSC до Честный Показати IP 12 Квітня 2010 15:18
"Честный", видимо у вас нет друзей в Польше. Польша не Украина, к счастью. Случись такое у нас, уже бы пол-страны на костях плясало бы, в любом случае, при любом президенте. А у них действительно люди скорбят, вот что значит единение нации.
Честный до VSC Показати IP 12 Квітня 2010 15:51
Да есть у меня друзья, есть. Адекватные и успешные. В Люблине, если интересно. И волос на голове не рвут, в истерике не бьются и в суицидальных поползновениях не не замечены. А эти все заявления и массовые слезоизлияния - элемент государственной идеологической машины, не более. Ну разбился, плохо конечно. НО ЧТО ЭТО ИЗМЕНИТ ДЛЯ ПОЛЯКОВ КРОМЕ КАК ПРИБЛИЗИТ СЛЕДУЮЩИЕ ПРЕЗИДЕНТСКИЕ ВЫБОРЫ???
VSC до Честный Показати IP 12 Квітня 2010 16:14
Никто не говорил об истерике и суицидах, речь идет о массовой скорби и единении нации. Повторюсь:"Случись такое у нас, уже бы пол-страны на костях плясало бы, в любом случае, при любом президенте." Почувствуйте разницу.
1234 до VSC Показати IP 12 Квітня 2010 15:59
Ну бо пріоритети наших політиків істотно відрізняються від польських м'яко кажучи
редакторам сайту Показати IP 12 Квітня 2010 14:24
скорбить - русизм!!!!
Богдан Показати IP 12 Квітня 2010 15:32
Трагедія під Смоленськом - то найбільша трагедія для ПОЛЬСЬКОГО НАРОДУ!!! 70-т років тому там поліг невинно квіт польського народу, а зараз - коли нарешті Росія і Польща почали примирюватись - нова ТРАГЕДІЯ!!! То справді "новий Катинь"... адже зараз загинули найвидатніші сини і доньки ПОЛЬСЬКОГО НАРОДУ!!! Співчуття родинам, близьким, Генеральному Консулу РП в Луцьку та ПОЛЬСЬКОМУ НАРОДУ!!! Ми разом з Вами - сумуємо, молимось!!!
Богдан Показати IP 12 Квітня 2010 16:02
"Честный" Ви абсолютно не праві!!! Саме в таких ситуаціях і пізнається міць, солідарність народу... кожен реагує по-своєму...
На митниці Показати IP 13 Квітня 2010 15:42
Звісно шкода загинувших людей й розділяю горе польського народу, але як пригадаю польську митницю, як там наших людей, українців, поляки мають за бидло, ставлаться до нас по хамськи, то якось відходить сама по собі ця трагедія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus