USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк святкуватиме День батька

17 Вересня 2010 14:51
В Луцьку вперше відсвяткують День батька – таку ініціативу громадських організацій та євангельських церков підтримала міська влада.

Про це йшлося 17 вересня під час спільної прес-конференції департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міськради і обласного благодійного фонду «Переображення».

Сімейне свято планують провести на центральному майдані обласного центру 19 вересня. Триватиме з 15 до 19 години, каже прес-секретар фонду Олександр Самрук. Серед запланованих родинних забав, обіцяють провести й перегони малюків.

«Не секрет, що нині інститут сім’ї переживає кризу. Прикро, але в основному на батьківські збори ходять тільки мами. Так само більшість чоловіків боїться бути присутнім під час пологів. Наша ініціатива покликана популяризувати роль батька в сім’ї, аби його перестали сприймати як джерело коштів», – каже він.

Разом з тим, Самрук вважає, що такі починання на місцевому рівні переконуватимуть владу у тому, що такі свята в Україні потрібні. В приклад він поставив святкування, які вже вдруге поспіль проводитимуться у Києві.

«Це бажання впровадити на офіційному рівні таке свято. Якщо волинська громада святкуватиме, то держава підтримає», – вважає він.

Окрім того, під час святкування Дня батька в Луцьку організатори розпочнуть анкетування для визначення кандидатур на звання «Особливий Батько», розповів координатор акції Володимир Редкач (на фото).

«Це анкетування ми будемо проводити до кінця року. Результати оприлюднимо в наступному році. І ті, які стануть найкращими татусями, будуть винагороджені призами. Це стане прикладом і стимулом для інших батьків», – впевнений він.

Довідково:

Ініціатива відзначення Дня батька в Україні, в Луцьку зокрема, належить громадській організації «Міжнародний Центр Батьківства».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 17 Вересня 2010 17:10
А мені ідея подобається - я теж трохи батько. а то день матері є, а дня батька поки немає...
FANTOMAS Показати IP 17 Вересня 2010 22:04
ТРОХИ БАТЬКО ? - супер. А Лукашенко приїде ?
Yan Показати IP 17 Вересня 2010 22:58
А для вас "FANTOMAS" можемо привезти!Якщо ви прийдете
ЛітРедактор Показати IP 18 Вересня 2010 15:27
І ще скажіть, що того ДНЯ на вулицях Луцька не буде п'яних мужчин?!?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus