USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк відзначатиме 925-річчя на державному рівні

2 Червня 2010 13:48
Сьогодні, 2 червня 2010 року, Верховна Рада України більшістю голосів прийняла постанову «Про відзначення 925-річчя міста Луцька Волинської області». Відповідний проект постанови був внесений на розгляд парламенту нашим земляком, народним депутатом України Володимиром Карпуком.

Про це повідомили у в департаменті інформаційної політики Луцькради

Підготовчу роботу в цьому напрямку міська рада проводить уже більше року. Протягом 2009-го і п’яти місяців 2010 року здійснено ряд організаційних заходів, щоб відзначити День міста Луцька на державному рівні: підготовлено та подано пакет документів, необхідних для прийняття відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України. Отримано відповіді від усіх профільних міністерств, що дало змогу перейти до другого етапу організаційної роботи. Наразі завершується збір пропозицій щодо конкретних заходів із відзначення цієї дати.

Крім того, міською радою було підготовлено та подано до Національного банку України пакет документів, необхідних для виготовлення та введення в обіг ювілейної монети, присвяченої 925-річчю міста Луцька. Національний банк України включив виготовлення ювілейної монети «925 років м.Луцьку» у план випуску монет України та сувенірної продукції на 2010 рік.

Луцька міська рада висловила особливу подяку народному депутату України Володимиру Карпуку, а також усім іншим народним депутатам від Волинської області та міста Луцька за сприяння у позитивному вирішенні питання щодо відзначення 925-річчя міста Луцька на державному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus