USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк знайшов ще одне місто-партнер у Польщі

22 Червня 2013 16:32
Партнерську угоду про співпрацю між Луцьком та Білостоком підписали під час візиту мера Луцька у Білосток, що у Польщі, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Після підписання угоди очікується поглиблення та зміцнення відносин між мешканцями міст Луцьк та Білосток у галузях освіти, культури, спорту, туризму, транспорту та інфраструктури, екології, молодіжної та соціальної політики, а також у сфері державного управління та безпеки.
Крім того, документом передбачена підтримка економічного розвитку через посилення контактів між бізнес-структурами, організацію семінарів та конференцій, взаємну промоцію бізнесових та торгівельних заходів.
Під час зустрічі Луцького міського голови Миколи Романюка з Президентом міста Тадеушем Трусколяскі обговорили перспективи подальшої реалізації спільних проектів. Зокрема, Тадеуш Трусколяскі висловив зацікавлення у реалізації спільного українсько-литовсько-білоруського туристичного проекту «Шлях Гедиміновичів».
Крім того, міський голова взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня міста Білосток.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus