USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцька мерія дякує нардепу за отримані субвенції

9 Лютого 2010 11:21
Луцький міський голова Богдан Шиба вважає, що понад 2 мільйони субвенції із державного бюджету на пільгове перевезення пасажирів міське підприємство електротранспорту отримало завдяки клопотанню народного депутата Миколи Потапчука.
Під час оперативної наради Богдан Шиба спрямував подяку за гроші для тролейбусників саме йому. Мовляв, «він найбільше доклався».
«Уперше гроші із держбюджету напряму пішли в міський бюджет, а потім – Луцькому підприємству електротранспорту. Раніше із обіцяних 2 мільйонів субвенції до Луцька би потрапили щонайбільше півмільйона», - сказав Богдан Шиба.
Він додав, що міська влада й далі допомагатиме тролейбусному депо. Мер розраховує на збільшення коштів від перевезення пасажирів.
«У найближчі місяці маємо вийти на нормальний рівень. Ми будемо звертатися до Верховної Ради та Кабінету міністрів, аби такий рідкісний випадок в практиці із субвенцією був закріплений на законодавчому рівні», - зауважив Богдан Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 9 Лютого 2010 12:17
виплата має бути звичайною роботою, а не комусь дякувати...Тімашенка вкрала, а депутат від БЮТ "посприяв"....це все нагадує повернення авто за виплату...ГАНЬБА БЮТу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus