USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді створять департамент для контролю за ЖКП

7 Червня 2017 11:13
У Луцькій міській раді заплановано відкрити департамент, який контролюватиме діяльність комунальних підприємств у місті.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, яке відбулося 7 червня.

Під час розгляду одного з питань було порушено тему належного виконання своїх обов’язків луцькими комунально-житловими підприємствами. Зокрема, йшлося про актуальність представлених даних, які подавали директори окремих ЖКП міста.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук відзначив, що особисто проводить багато часу, вивчаючи стан справ у місті та роботу комунальних підприємств.

Окрім того Ігор Поліщук підкреслив, що необхідно підвищити рівень контролю за роботою працівників ЖКП, тому при міськраді заплановано відкрити новий департамент, який перейме ці обов’язки на себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 7 Червня 2017 11:34
Нах...я шось робити якшо можна сидіти і контролювати когось
ти Показати IP 7 Червня 2017 12:21
Аби не було пізно. Є такі підприємства, де нагло порушують, нагло крадуть і все це по-барабану. Бо йде боротьба за владу. А вони крадуть - купують машини, будують замки. І т.д.
Катя Показати IP 7 Червня 2017 12:52
Контролери вка...ні, задибали... плодять ті департаменти, а толку немає! Не контролюючі департаменти треба створювати, а законодавство врегулювати щоб ЖКГ крила могло розправити.
Анонім до Катя Показати IP 7 Червня 2017 16:44
може їм ті крила ще золотом оббити ? крадуть, ніяк не можуть накрастись
Катя до Анонім Показати IP 8 Червня 2017 13:40
Непогано обкрадає і держава ЖКГ. По субсидіях заборгованість вже півроку. ЖКГ у збиток працює.
Микола Показати IP 7 Червня 2017 12:59
Перші симптоми паралічу. Коли вісутня організаційна робота - запроваджують систему контролю. Ми не сеем, не пашем, не строим - мы гордимся общественным строем ! А черговим кроком буде утворення віддіу нагляду за департаментом контролю за діяльністю комунальних підприємств .
Анонім Показати IP 7 Червня 2017 16:46
тій країні нічого не допоможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus