USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцька мерія мріє аж про три підземні переходи

18 Травня 2011 17:53
Міська влада Луцька планує збудувати в обласному центрі Волині три підземні переходи – фінансування покладають на інвесторів.

Про це говорив міський голова Луцька Микола Романюк під час чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини» у середу, 18 травня.

Як розповів луцький мер, підземні переходи можуть з’явитися біля ЦУМу, гіпермаркету «Там-Там» та кінотеатру «Промінь».

«Підземний перехід планується біля ЦУМу, від «Там-Таму» перехід до ринку. І зараз вивчаємо ситуацію біля «Променя». Якщо говорити про ЦУМ і «Там-Там», то великих проблем з комунікаціями там немає, але біля «Променя» є великі проблеми з комунікаціями», – зізнався мер.

«У п’ятницю або вівторок зустрічаюсь з тими, хто буде робити перехід в центрі. Єремєєв Ігор Миронович (співвласник групи компаній «Континіум», «ВН») пообіцяв, що зробить перехід від «Там-Таму» до ринку», – розповів Романюк.

Міський голова також додав, що нині поки шукають інвестора, який би взявся за перехід біля «Променя». Поки є один зацікавлений бізнесмен, з яким зараз тривають перемовини.

«Якщо є бажаючі, я готовий до розмови. Я думаю, всі розуміють, що за бюджетні кошти це зробити зараз нереально», – висловився високопосадовець.

ЧИТАТИ ПОВНИЙ ТЕКСТ ЧАТУ З МИКОЛОЮ РОМАНЮКОМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Поет Показати IP 18 Травня 2011 17:58
Мечты, мечты, где ваша сладость? Мечты развеялись, осталась гадость.
Лучанка Показати IP 18 Травня 2011 18:50
а у проминя зачем он нужен???
SysR до Лучанка Показати IP 19 Травня 2011 10:12
Біля Променя єдиний не регульований перехід з 3х вище перечислених де "телята" ходять стадами і створюють величезні пробки у час-пік.
Лучанин Показати IP 18 Травня 2011 20:16
Можливо це і буде єдина хороша справа якою прославиться Романюк. Власне мені абсолютно всерівно скільки магазинів та ресторанів під землею побудують ці бізнесмени - в любому випадку це піде лучанам на користь. Саме головне щоб з розрахунками не прорахувались, бо якось не дуже хочеться плхнутись в тролейбусі під землю...
Л А Д О М И Р до Лучанин Показати IP 18 Травня 2011 21:28
а до чого тут романюк?? Чітко і ясно зрозуміло, що ініціатива "зацікавленого бізнесмена". А робота клерка (у даному випадку романюка) поставити галочку, або відхилити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus