USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька мерія планує затратити на святкування Дня міста 67 мільйонів гривень

3 Листопада 2009 12:07
Пропозиції міських чиновників щодо святкування 925-ї річниці Луцька у 2010 році склали суму в 67 мільйонів гривень. Про це 3 листопада розповів заступник луцького мера Анатолій Пархом’юк, - інформує репортер «Волинських новин».
Він зауважив, що пропозиції Луцької міської ради, зокрема, керівників департаментів та управлінь переглянуть до кінці тижня, аби вибрати найбільш слушні. Попередньо Анатолій Пархом’юк особисто зустрінеться з директорами і вислухає їхні аргументи щодо кожної із витрат на святкування Дня міста.
Заступник міського голови нагадав, що відзначення 925-ї річниці обласного центру фінансуватиметься з бюджетів різних рівнів – як із міської, так і державної казни. А ось суму в 67 мільйонів гривень доведеться відкоригувати. Адже лучанам і місту необхідні реальні пропозиції та заходи.
925-ту річницю древнього Луцька святкуватимемо наступного року 23 серпня у традиційний День міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
шура Показати IP 3 Листопада 2009 20:22
Дороги б рахіти відремонтували - свято було би непередать!)
seal Показати IP 3 Листопада 2009 22:14
круто! витратити на святкування шосту частину річного бюджету міста!!!! і це при тому, що у цьому році не знайшлося кілька тисяч гривень на фейєрверк. краще б за ці кошти відремонтували Театральний майдан, а то святкуватимемо з шиком біля "найсучаснішого" в Європі фонтану!!!!!!
Роман Показати IP 4 Листопада 2009 09:15
Ідіоти. де дороги, розмітка, тротуари, все місто в болоті, ліхтарі вночі вимкнені, звечора загоають лише коли повний мрак робиться, в задвірках так взагалі ніколи. Нема куди грошей діти.... казли!
alex Показати IP 4 Листопада 2009 14:11
Краще гроші потратили б на закінчення залізничного проходу. А то Шиба говорить, що міст вже не потрібний. Поставили двухметровий бетонний забор ( а також великі кошти ) і питання вирішили. А люди і далі лізуть під вагони і долають цю двухметрову перешкоду. Цікаво, чи читає Шиба, що про нього думають. Можливо, редакції ВН готувати тижневу інформацію для мера?
Сергей Показати IP 4 Листопада 2009 14:58
город дураков в стране дураков
Хохма Показати IP 4 Листопада 2009 21:19
"Пропозиції міських чиновників щодо святкування 925-ї річниці Луцька у 2010 році склали суму в 67 мільйонів гривень." нарешті наші державні службовці вийшли на новий космічний рівень і мислять масштабом держави. Так держать і по інших напрямках заробляння і використання коштів. Ось Европейські вояжі в дії: подивився бюджет міста побратима і собі переписав, ну нехай не весь бюджет, а дрібничку та на душі вже приятно.
Студент Показати IP 5 Листопада 2009 08:46
Шо за брєд?! Хто й коли комусь давав таке бабло? Та навіть на реконструкцію всього Старого міста більше 10 мільйонів ніхто не дасть!!! Нащо дражнити людей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus