USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міська рада затвердила бюджет-2010

12 Травня 2010 15:49
Сесія Луцької міської ради затвердила міський бюджет на 2010 рік.
Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що на ремонт доріг у 2010 році витратять 14 мільйонів гривень, 24 мільйони із бюджету розвитку витратять на реконструкцію дворових територій і погашення облігації муніципальної позики. Із державного бюджету місто має отримати 155 мільйонів субвенції, 10 мільйонів витратять на капітальний ремонт у сфері ЖКГ. «Цей бюджет оптимальний. Він дозволить забезпечити функціонування усіх галузей міста», - сказала чиновник.
Найбільше зауважень у депутатів виникли до інформаційної політики мерії. Так, заплановано 200 тисяч гривень витратити на утримання комунальної газети «Луцький замок». Ще 350 тисяч - для інформаційно-аналітичного центру «Луцьк».
Депутат Андрій Козюра засумнівався в доцільності виділення такої суми грошей для роботи інфомраційно-аналітичного центру «Луцьк». Мовляв, вся інформація про роботу муніципалітету і ради подається інформаційної службою мерії та комунальною газетою через «рожеві окуляри». «Все гарно, всі голосують одноголосно. Да не все так в дійсності! В дійсності все кардинально не так», - казав Козюра.
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що лише через комунальний засіб інформації передає роботу міськради не в чорних тонах. І порадив Андрію Козюрі висловлювати альтернативну точку зору у власній газеті.
Опісля часткового перерозподілу коштів депутати прийняли міський бюджет на 2010 рік. 30 депутатів із 42 присутніх проголосували «за».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
OrestN Показати IP 12 Травня 2010 16:22
Отепер ми побачимо, чи міська влада витратить оті 14 мльйона гривень на реальний ремонт вулиць??? Проїздна частина більшості вулиць міста знаходяться в аварійному стані, вулиці захаращені, більшість вулиць у приватному секторі ВЗАГАЛІ не заасфальтовані!!! І це в обласному центрі! Якщо справа не змінеться і влада міста підтвердить свою недолугість - то нехай міський голова разом зо всією своє командою йде у відставку. Звільнить місце дбайливим гоподарям - які виконують свої обіцянки.
мкс Показати IP 12 Травня 2010 16:41
Шиба-брехун!!! А для них одна дорога-на нари!
Андрію Козюрі Показати IP 12 Травня 2010 16:59
Ви би утримували газету, яка б вас критикувала? Це смішно. Самі ж не можете пробачити "ЛЗ" закиди на власну "зіркову" адресу.
Слабо? до Андрію Козюрі Показати IP 13 Травня 2010 01:05
З трьох перших постів чітко видно, що Україна для цих-це Росія де, як відоомо, дві проблеми- дураки і дороги.
ДІМІК Показати IP 12 Травня 2010 17:18
Друзі. Ви праві. Міська влада майже ніколи нічого не робить. Робить тільки тоді коли хось "прижме" зверху. І найгірше те, що ми, народ, не можемо нічого зробити, скільки б ми не обурювалисчяся, скільки б не чинили опір. Я вважаю, що потрібно дякувати ітільки за те, що вони все ж таки ЩОСЬ РОБЛЯТЬ.
Ладомир Показати IP 12 Травня 2010 19:22
14 – мало
Нововолинськ Показати IP 13 Травня 2010 08:29
1. Газета, яка славить Шибу, має утримуватись за його власні кошти, а не кошти громади. 2. Шиба вже не міський голова. Якщо Ви лучани не вважаєте себе рабами а Шибу феодалом, то згідно Конституції "шибаніть" його, адже чотирьохрічний термін, на який Ви його обирали,давно минув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus