USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьке депо віддасть лізингові автобуси?

28 Жовтня 2009 15:39
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що автобуси, взяті у лізинг, можливо, доведеться віддавати. Адже через простій Луцького підприємства електротранспорту лізинговій компанії не виплачуються кошти. Про це 28 жовтня йшлося під час чергової сесії Луцькради, - інформує репортер «Волинських новин».
Під час обговорення питання тролейбусників луцький керманич озвучив термін у два тижні, а пізніше – до 1 листопада. Депутат Олег Іванюк зауважив, що очільник підприємства детально розібрався у ситуації і поцікавився, які санкції очікують депо у разі повернення автобусів, взятих у лізинг.
Пан Патракеєв розповів, що залишкова вартість автобуса, взятого у лізинг складає 200 тисяч, нового «Богдану» - 700 тисяч. Також повернення не вирішить питання скорочення працівників. Проте він зауважив: «Якщо автобуси стоятимуть ще тиждень-два – ми їх втратимо», адже у розмовах тон керманича «Богдан-лізингу» із кожним днем все підвищується і підвищується. Мовляв, якщо на початку страйку представники «Богдан-лізингу» розуміли ситуацію на підприємстві і схвально оцінювали перелік заходів, то тепер наполягають на виплаті лізингових платежів. Думку керманича підприємства підтвердив і луцький міський голова Богдан Шиба.
Нагадаємо, що 21 жовтня виявилося, що Луцьке підприємство електротранспорту винне за лізинг понад один мільйон гривень. Директор Луцького депо додав, що таких проблем не виникало, коли підприємство сплачувало щодня 15 тисяч лізингу. Він зауважив, що лізингова компанія на початку страйку «тролейбусників» була попереджена про форс-мажорні обставини на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
TFA Показати IP 28 Жовтня 2009 17:20
Думали не тим, чим треба, коли їх брало депо на баланс, ось тепер і результати...
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2009 09:29
Якщо чесно, то мені зараз аж руки сверблять так хочеться підійти до шибанутого нашого мера і вмазати йому. За все! За все, що зробив, що не зробив. І за його "політику" щодо своїх працівників (хоч це і не зовсім особисте, та дуже болить).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus