USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі художники продають картини заради бійців АТО

10 Жовтня 2014 18:33
Художня виставка, під час якої кожен поціновувач мистецтва може внести свою часточку у допомогу бійцям АТО, відкрилася сьогодні, 10 жовтня, в Галерії мистецтв Волинської організації Національної спілки художників України.

Так, «тихий аукціон» із назвою «Осінній салон» включив у себе рівно сотню найрізноманітніших картин волинських митців. У власному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор галереї Володимир Марчук розповів, що участь у заході взяли художники абсолютно різних категорій - від студентів-початківців до справжніх «асів» власної справи.


До слова, аукціон приурочили до Всеукраїнського Дня художника, який митці та всі причетні до цієї творчої та благородної справи традиційно відзначають у другу неділю жовтня. Цьогоріч свято припало на 12 жовтня.
Зі слів пана Марчука, подібні виставки на рівні області проводять щороку. Такі аукціони проводять і в столиці, й у Львові. Експозиція триватиме протягом місяця.

«У нас є ціни на кожен із виробів, тож, якщо вас певна робота зацікавила, приходьте та запитуйте.

Кошти від продажу робіт підуть на війну. Але куди саме, залежить від суми зібраних грошей. Якщо ця сума буде меншою, фінанси спрямуємо на допомогу Військовому шпиталю, а якщо більшою – на амуніцію бійцям», - наголосив директор Галереї мистецтв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus