USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі даішники не знають, що в місті автівки паркують на зупинках?

20 Листопада 2013 16:23
У Луцьку водії маршруток змушені висаджувати пасажирів не на зупинці, а просто посеред дороги. Така ситуація склалась на вулиці Конякіна навпроти автостанції. На одній території, біля проїжджої частини там розташована і зупинка маршрутних таксі, і автостоянка.

Аби спинити транспортний засіб до зупинки не можна й підступитися, а водії часто взагалі відмовляються там зупинятись, бо просто ніде . Автомобілі там припарковані один на одному, - інформує ТРК «Аверс».

На вулиці Конякіна, хоч і висить знак зупинки на вимогу, насправді ж її як такої немає. Цю територію повністю заповнили автомобілі, які, до речі, припарковані всюди: і на пішохідному переході, і на тротуарах, і ще й на зупинці. Як могли погодити розташування автостоянки та зупинки зовсім поряд? З цим питанням журналісти видання звернулися до начальника Луцького управління ДАІ Владислава Іщенка, однак він запевнив - така проблема на міській дорозі йому невідома: «Справа в тому, що це питання треба вивчити… Я просто не розумію, про що ви говорите, туди треба виїхати, вивчити ту ситуацію і дати їй правову оцінку», - зазначив він.

Згодом даішник запевнив, що особисто виїде на місце зупинки разом із нарядом правоохоронців, мовляв, ситуація буде повністю під його контролем: «Ми зараз розробимо і надамо вимогу до департаменту житлово-комунального господарства нанесення лінії дорожньої розмітки, жовтого кольору, яка вже буде регламентувати зупинку транспортних засобів загального користування. Ну, але це вже ми далі будемо планувати, не зараз, а трошки пізніше… Я дав доручення - всім патрулям, і в майбутньому я націлив особовий склад, якому дав завдання, щоб він постійно збирав особовий склад на виявлення і припинення цих порушень саме в цьому напрямку».

Як виявилося, слова правоохоронців не відповідають дійсності. Автомобілі аж до вечора як стояли на зупинці і на бордюрах, так і залишилися стояти. А маршрутки так само зупинялися поперек дороги. Жодного даішника поблизу зупинки теж не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Дід Свирид Показати IP 20 Листопада 2013 17:39
Відповідь тамтого Іщенка,то є типова відмазка мєнта-чиновника,який получає зарплату з податків громадян.Все він харашо знає,просто перед журналістами врубав окуня.
лучанин Показати IP 20 Листопада 2013 17:39
Луцькі даішники знають і справно це роблять,це зупиняти "човників",які повертаються з Польщі.Даішник це корупціонер в формі і наглота вищої марки.Взагалі міліціонер це самий найтупішший фахівець,бо знає тільки одне,як скласти протокол з десятками помилок.Пишу з власного досвіду,бо приходилось не так давно підписувати такий документ.Повна беззмістовна неграмотність.
Злий Показати IP 20 Листопада 2013 18:39
Та тут по місту проїдь і можна триста протоколів скласти за неправильне паркування. Дибіли понаставляють машин на тротуарах в центрі міста,кобила-нотаріус ставить перед офісом на тротуарі,під знаками повно машин,і т.д. Я розумію,що є проблема з паркуванням,але й наглості в людей теж хватає. Менти-мудаки на то уваги не звертають!
мандрівник до Злий Показати IP 21 Листопада 2013 09:10
ставити авто на тротуарі можна, якщо тротуар широкий і лишається 2 метри для пішоходів.
2536 Показати IP 20 Листопада 2013 19:40
Нехай би всі машини лаветами позабирали, щоб потім ті водії(бидлота), які їх ставлять у невстановлених місцях на грошенята попали на штраф майданчиках, от тоді хотілося б почитати статейку нову про те, як працівники держ. автоінспекції у "чесних" водіїв машини на штраф майданчики відправили. Тоді б ви не так писали, а знову брудом всіх обливали.
знаючий Показати IP 20 Листопада 2013 21:57
Лучанин сам висловити думку без помилок не може, а ще критикує ДАІ. Самий найтупіший - це лучанин. Хоча підозрюю, що це не лучанин, а справжній полішук.
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2013 00:27
Біля АС-1 завжди проблеми. До конкретно названого місця: а де можна машину поставити щоб забрати людину з автобуса? В'їзд на автостанцію заборонений, поряд платна автосотоянка, більше місць поряд, де поставити, немає. Чому я забираючи дружину чи тещу, чи то тестя, або матір з батьком тощо маю за 5 хвилин зупинки (або якщо автобус запізнюється то і більше буває, але ж не з моєї вини) платити гороші за стоянку? Таксі ж може заїхати на автостанцію безкоштовно. Де справедливість? Треба було б зробити стоянку напівплатною, як біля мат-мата - за 30 хвилин жодної копійки, а за більший час - плати по тарифу. Тут не тільки ДАІ повинні розібратися з ситуацією, а й міська рада і адміністрація автостанції.
ДАНІЕЛЬ Показати IP 21 Листопада 2013 01:39
ХЛОПЦІ НУ А ДЕ СТАВИТИ АВТОМОБІЛІ ЯК МІСЦЬ НЕМАЕ НІДЕ ПЕРШЕ ХАЙ ЗРОБЛЯТЬ ПОВНО СТОЯНОК А ТОДІ ЗНАКИ
Стасику Показати IP 21 Листопада 2013 08:16
Необхідно ліквідувати усі проміжні зупинки. А то понаробили їх через кожні 100 метрів.
Микола Показати IP 21 Листопада 2013 12:09
Я,неграмотний полішук,але грамотні "кіївляни" ставлять автомобілі на вул.Кравчука,17,де є 2 стоянки,на тротуарі,при тому стоянки порожні!
лучанину Показати IP 21 Листопада 2013 12:46
Напевно, Ви сам тупий бичок, якщо пишете подібні речі. В нашому місті дійсно твориться безлад з пакковками, але звинувачувати у всьому ДАІ нерозумно. Потрібний комплексний півдхід до вирішення проблеми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus