USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати хочуть звільнити Гаврилишина з-під варти

10 Лютого 2010 16:31
26 обранців громади від імені Луцької міської ради прийняли клопотання до Верховного Суду України про заміну запобіжного заходу для голови наглядової ради Західінкомбанку і депутата міськради Василя Гаврилишина.
Питання про клопотання у стінах Луцькради озвучив депутат Вадим Вітинський. Він розповів, що Гаврилишин як депутат чотирьох скликань проявив себе відповідним і сумлінним депутатом. Він – воїн-інтернаціоналіст.
Вадим Вітинський додав, що наразі Гаврилишин уже понад 200 діб перебуває під вартою із підірваним здоров’ям. Тому потрібно прийняти клопотання про зміну запобіжного заходу із тримання під вартою на підписку про невиїзд. «Він не є небезпечним для суспільства, щоб стільки часу тримати його під вартою», - сказав депутат.
Представник Волинської прокуратури, який був присутній на сесії, зауважив, що такі дії міської ради можуть бути розцінені як втручання в досудове слідство. Луцький міський голова Богдан Шиба порадив Вадиму Вітинському не відповідати на цю репліку.
У підсумку 26 обранців луцької громади підтримали клопотання.
 
Як повідомляли раніше «ВН», Печерський районний суд Києва 23 квітня  вибрав запобіжний захід для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина. Суд ухвалив вибрати для нього запобіжний захід у вигляді утримання  в СІЗО
Довідково:
За матеріалами ГУБОЗ МВС щодо Василя Гаврилишина порушена кримінальна справа за частиною 4 статті 190 КК («шахрайство, здійснене в особливо великих розмірах»).
Під час розслідування було встановлено, що пан Гаврилишин дав вказівку оформити від імені охоронців банку кредити на суму 2,5 мільйона гривень. При цьому, за версією слідства, банкір розпоряджався даними засобами на свій розсуд.
Крім того, Генпрокуратура порушила щодо нього кримінальну справу за частиною  5 статті 191 КК («привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»).
Василь Гаврилишин був затриманий 14 квітня 2009 року.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вікінг Показати IP 10 Лютого 2010 17:03
Це акція до річниці афганців?
Вкладник ЗІБ Показати IP 10 Лютого 2010 17:27
Шахраї покривають шахраїв. Назвіть їх прізвища і партії, щоб знати за кого не голосувати. Можливо вони повернуть мені вклад украдений Гаврилишиним?
Хохма Показати IP 10 Лютого 2010 20:02
Вітинський+Волиньторгінвестбанк=Гавлилишин+Західінкомбанк
Tarantino Показати IP 10 Лютого 2010 20:15
Прізвища і партії? так що ж... дивіться на офіційному сайті міськради.
faBULA Показати IP 10 Лютого 2010 20:23
Уточню Тарантіно: ось вони, красавци і красавиці, мудрі люди, які ось уже четвертий рік дериб... перепрошую, покращують життя лучан: ЦЕ СЛАВНИЙ ЛУЦЬКИЙ БЮТ: Бірюков Анатолій, Бондарчук Алла, Вітинський Вадим, Гаврилишин Василь, Гордійчук Мирослав, Гриб Василь, Григоренко Сергій, Давидов Ігор, Дубовик Андрій, Дутчак Богдан, Зелінський Святослав, Івлєв Олександр, Корольчук Юрій, Кравчук Віталій, Мамосюк Світлана, Никитюк Володимир, Павлось Олег, Павлюк Тихон, Пилипович Олександр, Прачук Анатолій, Тимощук Василь, Циганюк Юрій, Цимбалюк Степан. ЗАПАМЯТАЙТЕ ЦІ ІМЕНА
вкладник Показати IP 11 Лютого 2010 08:10
М-ку Вітинському: небезпечних для суспільства тримають в тюрмі, а в СІЗО під вартою тримають різних козлів, щоб не втікли бува за кордон
Валентин Показати IP 11 Лютого 2010 09:28
Для faBULA. Якусь маячню ти написав. Як Гаврилишин, який сидить за гратами міг за себе проголосувати. І, на скільки я знаю, Корольчука Юрія Степановича в Луцьку взагалі не було. Брехня якась виходить
faBULA Показати IP 11 Лютого 2010 09:36
До Валентина: я не тих, хто голосував, написав. Я тих, кого народ у раду вибрав, написав. Якщо дин попався а інший ні - то ше не значить що вони різні принципово. Принципово інше: в раду йдуть або на політичними дивідендами, або зареалізацією тупих амбіцій, або для просування власного бізнесу. А тим більше у БЮТі, який пребірливістю кандидатів у списки ніколи не славився. Аби бабло платили.
VSC Показати IP 11 Лютого 2010 09:59
to faBULA - А НУНС лучше? И в чем принципиальная разница. "Не вру ей-богу, скажи Сережа"(с)
Богдан Показати IP 11 Лютого 2010 10:04
Депутати всі злодії. Як крали при Кривицькому так і крадуть зараз. Як крав Бондар так крадуть і інші. Їх всіх треба драним віником гнати і не набирати нових. Бо і ті такі стануть. Хвалять зараз Козюру. Хай він розкаже як викрав собі кафе Буратіно, яке так і не може довести до пуття.
пішохід Показати IP 11 Лютого 2010 12:09
По вулицях міста, навіть центральних, пройти неможливо - ковзанка, а вони займаються пдодільниками-шахраями. Займіться містом, дармоїди! Проїзд у маршрутка по 2 гривні - з якого дива?
VSC Показати IP 11 Лютого 2010 12:20
Для Богдана. Не являясь фанатом Козюры, хочу заметить, что он Буратино не крал. Он с компанией купили его у Нежура. Тщательнее надо инфу искать, Бодя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus