USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі дільничні лікарі пересіли на таксі

2 Листопада 2009 10:48

Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк розповів, що медики поліклінік обласного центру Волині користуються допомогою приватних перевізників, щоб потрапити до усіх хворих за викликом. Про це 2 листопада йшлося під час екстреного засідання міського штабу оперативного реагування з питань запобігання виникненню захворюваності на грип серед населення, - інформує репортер «Волинських новин».
Анатолій Пархом’юк зауважив, що було виділено додатково 16 автомобілів таксі, аби лікарі змогли виїхати на всі виклики. Зокрема, автотранспортом луцьким медикам допомогли «Люкс-таксі», «Морячок-таксі», «Київстар», «Волинь-авто» а також – машини гаражу Луцької міської ради. Найбільшої кількістю автомобілів забезпечили дитячу поліклініку.
За словами Пархом′юка також зарезервовані й додаткові автомобілі швидкої допомоги на випадок надзвичайних ситуацій. Він закликав водіїв виконувати правила дорожнього руху при зустрічі з каретою швидкої допомоги, котра поспішає на виклик. Він зауважив, що у вихідні одна швидка навіть потрапила у ДТП поблизу гіпермаркету «Там-Там».
Заступник луцького керманича наголосив на тому, аби і приватні перевізники, і комунальні одягали маски при виході на лінії, адже зазвичай вони нехтують цими засобами індивідуального захисту. Він додав, що масками потрібно забезпечити і працівників ДАІ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нестерова Ірина Показати IP 2 Листопада 2009 10:59
Тільки от взяти ті маск? Навіть зшити їх буде з чого до пори до часу. Бо й марля скоро скінчиться. Мудрі політики, якби у нас такі були, могли б вийти й роздати людям хоча б маски. І людям би допомогло, та й вони не збідніли б. Та й реклами кращої не треба було б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus