USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рішучість і високий бойовий дух - луцькі прикордонники готові їхати на схід

2 Липня 2015 14:53
Під палаючим сонцем на Володимир-Волинському військовому полігоні проходять бойове злагодження прикордонники Луцького прикордонного загону. Незабаром вони мають відправитися на схід захищати територіальну цілісність України. У хлопців - високий бойовий дух та рішучість. І не дивлячись на те, що їдуть на війну, де може статися будь-що, у них присутнє почуття гумору. Про це інформує Слово Волині.

Незабаром вони мають відправитися на схід захищати територіальну цілісність України. У хлопців - високий бойовий дух та рішучість. І не дивлячись на те, що їдуть на війну, де може статися будь-що, у них присутнє почуття гумору.

Комендант оперативно бойової прикордонної комендатури з більш як двадцятирічним стажем служби в рядах ДПСУ (прізвище з метою засекречення не вказується) розповідає, що усі захисники кордону, які проходять бойове злагодження, забезпечені засобами індивідуального захисту та усім необхідним. Тож перейматися, що чогось не вистачає, немає причин. Хоча місцеві підприємці, такі як Олег Борбелюк, Руслан Мороз, Андрій Принда, Володимир Якимчук за власною ініціативою все таки вирішили підтримати хлопців і допомогли їм з харчуванням та іншими матеріальними засобами. Каша - кашею, але й інколи хочеться чогось смачнішого, а продукти харчування ніколи зайвими не бувають.

На базі підготовки створили умови, максимально схожі на ті, у яких перебуватимуть хлопці на сході. От тільки повітря - волинське, але спека така ж, як і на Донбасі. Куди і на який час їдуть прикордонники, також не говорять. Хоча, як розповідає комендант, вони й самі не знають. Бо дізнаються про це на місці.

Залишається побажати їм удачі, якнайшвидше повертатися додому до своїх рідних живими та неушкодженими.

Жанна Марковська

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus