USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцькі діти намалювали місто своєї мрії у бібліотеці. ФОТО

24 Серпня 2013 10:24
Своїх читачів та всіх мешканців міста запросили на свято «Луцьк – маленька Батьківщина» з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності України у центральну бібліотеку для дітей в Луцьку. Програмою свята було передбачено чимало цікавих, корисних і творчих зустрічей, конкурсів.

Директор бібліотеки Ніна Бочарова розповіла про історію українського прапора, символіку України. Для присутніх було продемонстровано слайд-покази про Україну, про її дітей, а також відеоролик «Луцьк приємне відкриття». Емоційно, по-дитячому зворушливо, прочитала вірш волинської письменниці Надії Гуменюк «Луцьк – маленька Україна» Таня Патійчук.


На початку літніх канікул бібліотека оголосила конкурс малюнку «Місто в якому я живу» і саме у переддень Дня міста були підбиті його результати. Яскравими, різнобарвними, сюжетними були малюнки Дарини Борис, яка і стала переможницею конкурсу на кращий малюнок про місто. На зустріч до дітей працівники бібліотеки запросили найкращого читача не тільки цієї бібліотеки, бо він ще й став одним з найкращих читачів України, Владислава Шкоду. Влад розповів дітям про свою поїздку на VII Міжнародний дитячий фестиваль у Львів, куди були запрошені найкращі читачі з України, відомі письменники. А ще Владислав, своїм талантом читача, увійшов до Всеукраїнського творчого проекту «Таланти України». Даринка Борис та Владислав Шкода отримали цінні подарунки, які люб’язно були надані спонсорами свята.

Для усіх присутніх Валерія Мельник подарувала пісню «Сто відсотків щастя».
Далі свято продовжилося на майданчику біля бібліотеки. Там дітей чекав конкурс малюнку на асфальті «Синє небо, жовте сонце загляда в моє віконце». Дітям було запропоновано створити спільний плакат «Місто моєї мрії». Творчості, фантазії, активності дітей не було меж. До створення плакату, малюнків долучились і дорослі, які теж завітали на свято.

Усі учасники свята були нагороджені смачним морозивом, повітряними кульками та отримали ручки й блокнотики. Найкращим маленьким художникам були вручені дитячі іграшки. Після закінчення конкурсу малюнку дітей запросили переглянути мультфільми « Як козаки куліш варили» та «Як козаки по сіль ходили».
Організатори свята – працівники центральної бібліотеки для дітей Вікторія Вакунець, Оксана Савка, Інна Тимощук та Богдан Осіюк надали можливість дітям, котрі завітали на свято, отримати сто відсотків щастя, а що може бути прекраснішим на землі, ніж щасливі діти.




Ніна БОЧАРОВА, директор бібліотеки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus