USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі дошкільнята можуть залишитися без м’яса

15 Липня 2011 13:11
Ковельський м’ясокомбінат, що мав би поставляти з 1 вересня 2011 року продукти в дитячі дошкільні заклади, хоче розірвати контракт з управлінням освіти Луцької міської ради через здорожчання продукції.
Про це 15 липня під час засідання Луцького міськвиконкому повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.
Він зазначив, що тендер, який виграв комбінат, під загрозою зриву, адже ціна на м’ясо збільшується. А та сума, за яку місто згідне купувати, не влаштовує виробників.
«Сьогодні ми маємо претензію Ковельського м’ясокомбінату, який відмовляється поставляти продукцію по тих цінах, на які заключені договори, а розірвання договору – це два місяці підготовки до слідуючого тендеру», – розповів Кравчук.
«І сьогодні ми знаходимося під дилемою: шість садочків функціонує на літній період, а що робити з першого вересня? Ведемо переговори. На жаль, поки що компромісу не дійшли», – додав він.
До всього, сума угоди сягає 3 мільйонів гривень. Віце-мер каже, що вже провів дві зустрічі з керівництвом – питання на стадії обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗАДОВ Показати IP 16 Липня 2011 00:20
Треба їсти овочі. Адже зараз Україна стала країною сплошних садков

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus