USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі комунальники цілу ніч підчищали за хуртовиною

17 Грудня 2009 10:55
Через нічну снігову заметіль працівники КП «Луцькспецкомунтранс» із 21 години й до сьогоднішнього світанку очищали вулиці міста від снігу. Зараз комунальники  посипають тротуари та автодороги піщано-соляною сумішшю.
 
У телефонному коментарі «Волинським новинам» директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич розповів, що комунальники трудилися від смеркання до світання. Наразі, на луцьких вулицях працює 7 одиниць спеціальної техніки. Це машини, які згрібають сніг до тротуарів щітками і розкидають піщано-соляну суміш.
 
Через напруженість роботи складно обрахувати, скільки саме тонн піску розсипали на дорогах обласного центру. Адже машини виходять у рейси вулицями одна за одною.
 
На 9-ту ранку від снігових кучугур очищено стратегічні вулиці міста, зокрема, проспект Волі та Соборності, вулиці Богдана Хмельницького, Глушець та Винниченка. Особливо посипали сумішшю в’їзні автошляхи до Луцька. Очистили вулиці Рівненську та Львівську. Ближче до обіду працівники «Спецкомунтрансу» візьмуться за бічні вулиці, такі як імені Мазепи і Ковалевської. Далі надійде черга околичних вулиць і провулків.
 
Щодо закупівлі снігозбиральних комбайнів, то про них не сьогодні йдеться через відсутність коштів. Валерій Кузьмич додав: із технікою, котра працює на вулицях обласного центру, технічних немає проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Олександр Показати IP 17 Грудня 2009 10:58
Хоч трохи відпрацюють, а не тільки собі на карман.
VSC Показати IP 17 Грудня 2009 11:26
ГДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??????????? Адреса, пароли, явки!!!!!!! Это в каком городе? В Луцке? НЕ ВЕРЮ????
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 14:09
До VSC: а ви пройдіться головними вулицями міста і побачите все на власні очі (вже навіть до менших вулиць дісталися, і там працюють)
LUTSK Показати IP 17 Грудня 2009 16:03
Для усіх! Аби у Европі по таких вулицях проїхалися автомобілісти. Мерія вже завтра заплатила би мільйони відшкодувань страховим компаніям. Вже станом на 16 годину практично усі центральні вулиці паралізовані автокорками.... Приїзд Луценка залишив студентів без маршрутних таксі на Винниченка. Ганьба 7 машин на все місто.... За що ми платимо гроші???
пр Показати IP 17 Грудня 2009 16:19
дійсно Через напруженість роботи складно обрахувати, скільки саме тонн піску можно списати за державні бабки.
Тетянка Показати IP 17 Грудня 2009 21:55
Ну ма йо! Хай комунальщікі шось роблять! Хай подумають про жінок! З цим снігом я всі каблукі поламаю. Сьогодні вже впала.(((
seal Показати IP 17 Грудня 2009 22:55
До Тетяни. А Ви спробуйте перейти на валянки.
Черновецький Показати IP 18 Грудня 2009 10:14
Де Юля Володимирівна? Треба рятувати Україну!!!!
VSC Показати IP 18 Грудня 2009 10:34
2 Юка. Девушка, на центральной улице у меня офис. Сегодня уже 18, а воз и ныне там. Парочка маленьких тракторцов расчищают площадь возле Леси. На ВСЕХ улицах снеговые заносы. Так где же все-таки ВОНИ ПРАЦЮЮТЬ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus