USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі ліфти обстежують і ремонтують у борг

12 Квітня 2010 14:11
Ліфтові підйомні механізми в багатоповерхівках Луцька поки що підтримують у робочому стані за «спасибі» - гроші ремонтникам виплатять щонайшвидше після прийняття бюджету-2010.

На початку року «ВН» писали про те, що 136 ліфтів, які встановлені в житлових будинках Луцька потребують експертного обстеження . Адже більшість підйомних механізмів уже відпрацювали свій гарантійний термін.

Як запевнили у ДП «Волинському експертно-технічному центрі», фахівці перевіряють ліфти за затвердженим графіком та укладеним між підприємством та Луцькрадою договором.

«Уже проведено експертизу 52 ліфтів. Усі роботи проводимо згідно з графіком – уже обстежили ліфти, які запланували оглянути з січня по березень. Розпочинаємо обстеження ліфтів за планом квітня», - запевнив технічний експерт ДП «Волинський експертно-технічний центр» Михайло Ткачук.

До слова, працюють фахівці поки що за «дякую». Бюджет міста досі не прийнятий. Відповідно, договір про проведення обстежень ліфтів між Центром і міськрадою не зареєстрований у казначействі.

«Ми постійно цікавимося питанням фінансування. Воно на контролі у начальника міського ЖКГ Іван Кубіцького. Він запевняє: як тільки буде прийнятий бюджет, підприємству виплатять гроші. Ми розуміємо, що навіть держбюджет України поки ще не прийнятий. А виконувати обстеження ми повинні – ліфтами їздять люди», - каже фахівець.

За словами Михайла Ткачука, лише кілька підйомних механізмів відремонтували.

«Капітально відремонтовано тільки чотири обстежених ліфтів. Щоправда, ліфтери відремонтували їх за власний кошт, так би мовити, в борг. Як вони далі працюватимуть – поки що невідомо», - зазначив Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus