USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі школярі вивчатимуть квитанції «за квартиру»

9 Березня 2010 11:47
У трьох луцьких школах з’явиться факультатив із енергозбереження.
Заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк під час оперативної наради розповів, що учнів середніх навчальних закладів навчатимуть економити тепло і світло. Приміром, за наочність школярам правитиме звичайна квитанція оплати «за квартиру». Діти зможуть на простому прикладі дізнатися, чи економлять їхні батьки електроенергію. Петро Гоцалюк розповів, що планується, щоб міське управління освіти запровадило такий проект і в інших школах. «Теплові» уроки запровадили у НВК №7, НВК №24 - технологічний ліцей та гімназії №4. Школярі отримали і спеціальні підручник, котрі навчать їх берегти тепло і світло.
Петро Гоцалюк додав, що 5 березня відбудеться засідання робочої групи з питань написання плану енергетичного розвитку Луцька. Нині триває створення експертного комітету у сфері енергозбереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 9 Березня 2010 12:29
тепер буде нове покоління Павликів Морозових...
Businka Показати IP 9 Березня 2010 13:08
Молодці!! все правильно робите! Треба вміти економити і вчити наших дітей.Але у мене одне питання:" А хто небудь із чиновників цікавився, по скільки уроків у дітей ? ПО 6-8 на день? Чи варто їх наргужати ще цими факультативами, чи може краще відступити від непотрібної шкільної програми по деяким предметам ,наприклад, ОСНОВИ ЗДОРОВ"Я, і на цих уроках учням розказувати про економію?".І пройтись по школах , подивитись як економлять світло,особливо ,де є друга зміна. В коридорах темно,лампочки не горять всі у класах. "Економимо" на здорові"ї дітей. Треба в комплексі підходити до проблеми, міняти у шкільних закладах саму поводку, встановлювати еноргозберігаючі лампи і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus