USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі стадіони заросли травою

12 Липня 2011 11:39
Більшість шкільних спортивних майданчиків в Луцьку заросли травою – в луцькій мерії вважають, що директори шкіл влітку били байдики.

Про це під час оперативної наради в мерії у вівторок, 12 липня, говорив заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Високопосадовець дорікнув, що директори луцьких шкіл влітку не звертали увагу на стан пришкільних спортивних майданчиків, хоча планувалось, що саме тут діти матимуть змогу вільно збиратись в літню пору.

Претензій Кравчук не має лише до гімназії №21. Каже, що там спортивний майданчик у нормі.

«Я зберу команду директорів, заведу в якусь школу пограти у футбол у траві по коліна», – іронізував Кравчук.

До всього, Кравчук дорікнув і працівникам ЖЕКів на те, що травою заростають і луцькі дороги.

«Так, зараз багато робіт робиться по дорогах. Але скоро ці дороги заростуть травою, і нам не буду по чому їздити», – висловився він.

І якщо бордюри на вулицях Володимирська та Львівська від трави очищені, то вулиця Карбишева, переконує Кравчук, просто тоне в зелені.

Такі ж претензії має Кравчук і до окремих автозаправних станцій та автомийок.

«Немає в нас людини, яка б займалась озелененням… Немає загальної концепції озеленення», – констатував він.

«Сьогодні начальники ЖЕКів не зрозуміли, хто вони є. Ви є господарями на своїх територіях. Начальник ЖЕКу відповідальний за все, що є на його території», – наголосив у підсумку міський голова Луцька Микола Романюк.

Нагадаємо, у травні цього року Микола Романюк обурювався тим, що у місті не косять траву. «Ми вже заростаємо. Я скоро буду співати пісню, дзвонити Івану Євгеновичу (Іван Кубіцький, начальник департаменту ЖКГ, - «ВН»), «поросло травой место наших встреч», - говорив тоді Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
так Показати IP 12 Липня 2011 12:09
краще висловитися так: «Сьогодні міський голова і заступники все що не зрозуміли, хто вони є. Ви є господарями на своїх територіях і відповідальні за все, що є на території Луцька", а то влаштували тут пошук крайніх. Вмієте керувати лише у присутносты ЗМІ, говорити про плани, освоювати кошти, продавати майно і розказувати про свій професіоналізм і порядність. А де вона?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus