USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі студенти підпишуться під «пивним» законом

15 Березня 2010 12:02
Міська влада прагне, аби ті, хто навчається у середніх навчальних та середніх спеціальних закладах і вишах, не просто ознайомилися із законом про обмеження щодо вживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв й тютюнових виробів, але й підписалися під цією інформацією.
Під час наради у мерії заступник голови Анатолій Пархом’юк зауважив, що спілкувався із міською молоддю і у нього «складається враження, що люди навіть не знають, що є такий закон». Тому чиновник прагне, аби у школах і вузах студентів та школярів ознайомили із цим законом, проте не для «галочки». Він зауважив, що муніципалітет звернеться до керівників навчальних закладів, аби вони взялися за просвітницьку діяльність серед молоді.
Анатолій Пархом’юк прагне, аби студенти навіть підписалися особисто, що вони ознайомлені із законом.
«Таким чином ми намагатимемося серед адміністративну систему донести положення закону. Потрібно виховувати і розказувати», - сказав посадовець.
«Я не маю ілюзій, що 100% із тих, хто дізнається про закон, будуть його виконувати, хоча є й законослухняна молодь», - зауважує Анатолій Пархом’юк. Він наголошує, що у цій сфері необхідні конкретні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Паша Показати IP 15 Березня 2010 17:40
Хаха ще й підписи збирати будуть :)
Вікінг Показати IP 15 Березня 2010 23:28
Але загалом ідея непогана. Ми ж спиваємося. Пиво нині не таке вже й натуральне як було десяток років тому. Багато хімічних сполук, які загрожують здоровю юнаків і дівчат. Так що варто боротися різними способами із популяризацією алкоголю. Аби тільки ці способи не були дивакуватими.
хулигули Показати IP 19 Березня 2010 17:05
о да

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus