USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Луцькі вбиральні відновлять роботу

8 Червня 2010 10:50
До святкування 925-ої річниці Луцька завершиться реконструкція Театральної площі.

Про це стало відомо 8 червня під час прес-конференції луцького міського голови Богдана Шиби.

До дня народження Луцька мешканці та гості міста крокуватимуть вже по новому, відремонтованому асфальтному покритті Театрального майдану, - обіцяє мер.

У департаменті ЖКГ уточнили, що частково центр місто оновиться і бруківкою, зокрема територія навколо пам’ятника Лесі Українки та дитячого майданчика. На решті площі покладуть асфальт.

На місці колишнього фонтану постане дитячий майданчик , лавочки, а поряд розташується літнє кафе. Буде відремонтована і вбиральня. Цим займається підприємець, який орендує приміщення громадського туалету.

«Сподіваюсь, що вбиральня буде готова вже найближчим часом, бо почалось літо, люди хочуть відпочивати в центрі міста. Думаю, підприємці зацікавлені, щоб це сталося якомога швидше», – розповів мер.

Окрім того, приблизно через тиждень запрацює громадська вбиральня й біля кафе «Сніжинка», що розташоване неподалік входу до центрального парку. Його ремонтом нині займається департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
NFK Показати IP 8 Червня 2010 11:42
це просто немає слів - вікриття вбиральні -новина!!!))) і для того, щоб відремонтувати вбиральню треба залучати інвесторів!!!))) Який голова - такі і інвестиції)))
лучанин Показати IP 8 Червня 2010 17:38
Мега подарунок для лучан до дня міста, про це всі жителі Луцька могли тільки мріяти. Мрії стають реальність завдяки кропіткій праці Шиби.
луцьк2010 Показати IP 10 Червня 2010 16:41
просто лучани ходять у вбиральню тільки у сезон. Такі ми! Я той підприємець,що орендує такий важливий заклад, зробить велику послугу місту,кафе з майданчиком тут поряд! Додатковий дохід для вбиральні! Хоча, постійним клієнтам генделику можна зробити знижки! Пиво гонить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus