USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьком курсує один «післястрайковий» тролейбус - єдиний на все місто

30 Жовтня 2009 14:01
В обласному центрі Волині на лінію вийшов перший «післястрайковий» тролейбус. Про це 30 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
У коментарі «Волинським новинам» голова страйкового комітету луцького тролейбусного депо Анатолій Біляшевич розповів, що наразі працівникам Луцького підприємства електротранспорту виплатили заробітну платню за червень. Водії маршруток і тролейбусів, кондуктори та інші працівники ЛПЕ отримали по 470 гривень. За словами Біляшевича, тролейбусникам обіцяють і заробітну платню за липень – приблизно за тиждень. Він підтвердив інформацію про те, що на лінію у Луцьку вийшов один тролейбус – з номером 1.
Він додав, що наразі працівники луцького тролейбусного депо ставляться досить насторожено до цих обіцянок, зокрема до виділення ще півмільйона гривень, якщо електротранспортники вийдуть на маршрути. «Ніхто не хоче виходити», – зазначив пан Біляшевич.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TFA Показати IP 30 Жовтня 2009 16:41
Тролейбус №155 на №1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus