USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада заробила за 10 хвилин 248 тисяч гривень

20 Січня 2010 12:15
Луцька мерія продала з аукціону земельну ділянку на вулиці Потебні, 47а. Її площа - 0, 2 гектара.
 
Для участі в аукціоні зареєструвалося лише двоє учасників. Стартова ціна лоту становила 206 тисяч гривень. Вартість кроку сягала не менше 10 % від стартової ціни лоту. Перед початком аукціону перший заступник міського голови Лариса Соколовська повідала, що цей аукціон надважливий для міста. Адже це додаткові надходження до казни, які нині вкрай необхідні Луцьку.
 
Ліцитатор розпочав аукціон, нагадавши, що учасники торгів сплачують лише вартість земельної ділянки і не сплачують ПДВ. За кілька хвилин ціна земельної ділянки зросла до 248 тисяч гривень.
 
Аукціон тривав близько 10 хвилин. Землю придбав підприємець із Луцька, котрий планує спорудити на ній спортивно-оздоровчий комплекс.
 
Новий власник ділянки розповів, що невдовзі розробить проект комплексу. Хоча не зізнався, коли саме планує завершити зведення спортивної споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus