USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьку у сміттєпереробці втре носа Рівне?

19 Липня 2010 09:51
У Рівному з’явиться нове підприємство, яке займатиметься вивезенням сміття та будівництвом сміттєсортувального заводу.

Про це 19 липня повідомили в управлінні житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому, - повідомив ЗІК.

Нині в обласному центрі сміття прибирають два підприємства – одне комунальне і одне приватне. Наразі невідомо про форму власності нового підприємства.

Однак, як кажуть в управлінні, воно буде зареєстроване у Рівному і податки сплачуватиме до місцевого бюджету.

Крім того, за інформацією чиновників, підприємство інвестує у прибирання сміття 14 мільйонів євро. За ці гроші планується закупити нові машини та контейнери і спорудити в районі міського звалища сміттєсортувальний завод.

Очікується, що на серпневій сесії Рівненської міської ради депутатів буде поінформовано про масштаби діяльності та плани нового підприємства.

Нагадаємо, що у Луцьку уже давно ведеться мова про будівництво сміттєпереробного заводу у селі Брище, біля міського сміттєзвалища. Якийсь час говорили про інвестицію в 70 мільйонів євро.
Проте наразі влада спромоглася лише на кроки до розширення сміттєзвалища, на що у цьому році потратять 3,6 мільйона гривень .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аміна Показати IP 19 Липня 2010 17:11
Хочеться, щоб і в Луцьку не існувало подібних проблем. Про інвестиції не говорили, а реалізовували конкретні заходи. Зрозуміло, тільки координація дій усіх зацікавлених організацій і служб, залучення інвестицій для здійснення проектів, може значно поліпшити санітарно-епідемічне благополуччя нашого міста.
не проти Показати IP 20 Липня 2010 01:00
цікаво, чим Рівне краще за Луцьк? чому б не вкласти гроші на будівництво сміттєпереробного заводу у селі Брище, біля міського сміттєзвалища? є звичайно певні нюанси,,, проте на Луцьк інвестицій припадає значно менше у порівнянні з "сусідом"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus