USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцькводоканал» хоче підвищити тарифи

4 Квітня 2013 15:57
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» хоче підняти вартість встановлення та демонтажу лічильників обліку води. З цією пропозицією комунальники звернулися до членів міськвиконкому мерії.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань ціноутворення та тарифної політики Луцької міської ради 4 квітня.

Представники КП «Луцькводоканал» звернулися до виконкому з пропозицією підвищити вартість послуги монтажу і демонтажу лічильників обліку використаної води на 16%.

Таким чином, згідно з новими розцінками встановлення та зняття одного лічильника зросте у ціні з 22 гривень 4 копійок до 26 гривень 4 копійок. Два лічильники обійдуться у 38 гривень 72 копійки, що майже на 5 гривень дорожче, ніж було раніше. Чотири лічильники вартуватимуть 64 гривні 15 копійок проти попередніх 55 гривень 4 копійок.

За словами представників «Лукводоканалу», якщо члени виконкому погодять ці тарифи, то послуга буде самоокупна. Рентабельність одного лічильника становитиме 8%.

Послуги монтажу та демонтажу підприємство до цього часу, мовляв, надавало у збиток. Підняття вартості мотивували підвищенням мінімальної заробітної плати. Решта складових залишилася незмінною. Чи зросте тариф у «Луцькводоканала» на встановлення та зняття лічильника стане відомо під час виконкому 17 квітня.

Зауважимо, крім «Луцькводоканалу» таку послугу у місті надають ДКП «Луцьктепло», ПП «Мегавод» та ДП «Волиньстандартметрологія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus