USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких артистів запросив до себе мер із Франції

23 Червня 2011 09:59
Духовий оркестр та ансамбль сучасного танцю «Юність» Палацу культури міста Луцька отримали шанс відвідати Францію.
Творчі колективи візьмуть участь у відзначенні Національного свята у місті Пон-сюр-Сен 13 та 14 липня за особистим запрошенням мера міста Міхеля Кюніна. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.
Українсько-французьке співробітництва обговорили Міхель Кюнін, луцький міський голова Микола Романюк і президент асоціації Пон-сюр-Сен Рене Деcмюк.
У зустрічі також взяли участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Тетяна Ленартович та їх колега із Варшави Анжей Короновські.
Гості розповіли, що відвідали Україну вперше.
Романюк запропонував розпочати співробітництво між торгово-промисловими палатами: «Станьмо лише посередниками, зведемо бізнесменів та посадимо за стіл переговорів, а далі бізнес сам усе зробить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus