USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький гурт виступив на сцені столичного Майдану

8 Грудня 2013 14:55
«Тільки єдність дозволяє нам вірити в кінцеву перемогу! Зустрінемося там», - з’явилося напередодні виступу у групі гурту ФІОЛЕТ в соціальних мережах.

Так, 4-ого грудня луцькі хлопці заспівали активістам у Києві. «А публіка-то підспівує», - коментують викладені у мережі відео виступу.

«Я не можу прийняти за опозицію політиків, які мали в своєму розпорядженні мільйон українців, і на все що спромоглися, це - черговий раз пишатися самим фактом мобілізації людей в світлі майбутніх виборів. Це на їх руках кров моїх побитих ровесників, журналістів та всіх учасників протестних акцій. Більше того, складається відчуття, що "свята недотроїця" навіть не вникає в помисли і прагнення народу, і не збирається. І мене мало цікавитиме, що їхні ярі прихильники мені писатимуть тут чи десь інде.

Утім, як на мене, поки запал не вщух, шанси є. На ще один ривок, спільну мобілізацію та дії поефективніші. Бо для мене не стоїть питання облич тих, хто вестиме, для мене стоїть питання ліквідації облич тих, хто тримає українців роками за бидло і сировинний ресурс. Хочеться вірити, що я не один так думаю», - резюмує вокаліст гурту Сергій Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus