USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині немає «тітушок», - начальник міліції

4 Грудня 2013 11:28
Під час сесії облради, що відбувається сьогодні 4-ого грудня, депутат Борис Загрева поцікавився в очільника Волинської міліції Олександра Терещука, чи є у нас в області так звані «тітушки». Мовляв, ходять чутки про те, що на Волинь прибули люди з чітким завданням – чинити провокації.

На це Терещук відповів, що, дійсно, така інформація звучала, зараз триває перевірка. Зі слів головного міліціонера області, таких осіб на Волині не виявляли. Хоча він додав, що одна спроба провокації на луцькому Євромайдані все ж була.

«Зараз перевіряється інформація про те, що хлопець зі Львова хотів підпалити намет мітингувальників. Але поки такий факт не встановлений», - додав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Грудня 2013 14:42
У ВАС ТІТУШКИ Є ? БУДУТЬ ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus