USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Луцький парк подібний сміттєзвалищу. ФОТО

5 Вересня 2013 10:17
Парк, який розташований на 40-ому мікрорайоні Луцька – вщент «завалений» сміттям. Про це інформує Слово Волині.
«Зелена» територія, яка більше відома лучанам як «Меланжевий», просто «загниває» від залишків відходів. За футбольним полем не можливо пройти й 5-ти метрів, щоб не побачити «гори» сміття.
Зі слів першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука, цю територію не можна назвати «парком» або «сквером».
«Меланжевий немає відповідного статусу. Тому прибирати його, на сьогодні, ми не можемо», - розповів Кравчук.
З його слів, міська рада протягом 2 років активно працює над виділенням територій, яким можна було б надати статус «скверу» або «парку». В майбутньому, такий статус не дає можливості розділяти частини парку для будівництва різних об’єктів.
«Раніше – це була природна захисна зона. Тут розташовувалися найбільші промислові підприємства Луцька. А цей «парк» захищав житловий масив 40-ого та 33-ого районів Луцька», - повідомив перший заступник.
Святослав Кравчук зазначив, що до Нового року на сесії міськради буде винесене рішення щодо Меланжевого та чітко визначать його межі.
«Думаю, це буде сквер. Тоді наведемо там лад. Нині у Луцьку подібні сквери розташовані на вулиці Львівській, Відродження та біля гімназії №21», - розповів Кравчук.
Зі слів першого заступника міського голови, потрібно віддати належне університету «Україна», ЖКГ №11 та іншим підприємствам та навчальним закладам, які періодично організовують толоки на Меланжевому.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
apis Показати IP 5 Вересня 2013 10:32
Спасибо мэру и его заму Кравчуку
інга Показати IP 5 Вересня 2013 11:07
А може варто подякувати не меру, а тим хто памперси, презервативи та одноразовий посуд там залишили.? Чи може за кожною свинею в місті приставляти по двірнику і по меру??
ЗА ТВЕРЕЗУ І ЧИСТУ УКРАЇНУ!!!! Показати IP 5 Вересня 2013 13:53
Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні викидають пляшки і сміття (всюди бите скло, пластик, недоїдки), потім повертаються вночі з п'янок-гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння!!! ============== СКАЖЕМО НІ ДЕГЕНЕРАТИВНИМ "ЦІННОСТЯМ"!!!!
Любче Показати IP 5 Вересня 2013 15:26
Невже в нас не має міліції Прийшли побачили хто напаскудив Наручники пару гарячих підсрачників І нехай прибирають Вміють засирати нехай і вміють прибирати
Маня Показати IP 5 Вересня 2013 16:19
Цеукраїнський свинячий менталіфтет. Їх би послати у Чехословаччину, там би навчили їх культурі і порядку.Там менти не сидять по кабінетах,не тискають баб, і бухають.Там навіть пиво не в пакеті не можна нести.Кругом міліція,пороядок нам до такого не дожити.Все залежить від нас самих.Ми вже невіть не варті свиней, бо свиня і ця ходить справляти нужду в один куток.Деградувала нація від горілки.Головне, що нікому до цього не має діла.Ніхто не хоче ставити дураків на місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus