USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький ЦУМ «везуть» на міжнародний конкурс в Люблін. ФОТО

9 Серпня 2013 15:50
Міська рада хоче, щоб ЦУМ «виставили» на міжнародному конкурсі. Також, якщо будівлю неподалік податкової вчасно здадуть в експлуатацію, імовірно, її теж «візьмуть» на конкурс. Чи дадуть добро власники - невідомо.

Так, головний архітектор міста, начальник управління архітектури та містобудування Луцької міськради Юрій Казмірук, член журі конкурсу «Кришталева цегла», у коментарі Волинським Новинам повідомив, що планує подавати на конкурс у Любліні дві будівлі у різних номінаціях: «Як реконструйований об’єкт у конкурсі може взяти участь луцький центральний універмаг; як побудований об’єкт – будівля неподалік Київського майдану».

Архітектор додає: «Залишилося лише узгодити подачу об’єктів на конкурс з їхніми власниками. Думаю, вони погодяться. Чого ж не показати, якщо є що?»

Учасниками конкурсу є три країни – Україна, Білорусь та Польща. З березня члени журі обирають за «технічними моментами» будівлі у вищезгаданих країнах, потому проведуть спеціальні засідання і до кінця грудня-січня 2013-2014 року визначать номінантів.

Нагадаємо, торік у номінації «Реконструкція» зазначали залізничний вокзал Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
капец Показати IP 9 Серпня 2013 16:02
ну завал. Ви поїдьте в любе захудале містечко Європи !!! там тільки в тупіках життя стоять такі будівлі, по таких застарілих технологіях будівництва. Міська влада мозгами в Совку. з пальця висмоктує досягнення.
ася Показати IP 9 Серпня 2013 20:04
Що правда то правда. Ці "витвори мистецтва" можна рівняти тільки у межах україни. До Європи нам ще сра...и і сра..ти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus