USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Любарський пообіцяв допомогти студентам і взятися за ЖКГ

9 Червня 2010 15:46
Депутат Луцької міської ради Сергій Любарський пообіцяв зустрітися зі студентами, які писали йому звернення з проханням відновити роботу Луцького підприємства електротранспорту.

Нагадаємо, що студенти Луцька, зібравши 217 підписів, з проханням відновити роботу Луцького підприємства електротранспорту, не змогли знайти адресата свого листа – депутата Луцької міської ради, члена постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Сергія Любарського. Він працює в Києві тому їм порадили передати звернення однофракційником Любарського Андрієм Козюрою.

«ВН» отримати від Сергія Любарського відповідь на цю публікацію. Любарський каже, що «проблема міського електротранспорту характерна не лише для Луцька. Як відомо, навіть в Києві, де міський бюджет складає 14,65 млрд. грн. по декілька місяців не виплачується зарплатня водіям і кондукторам тролейбусів. Тобто, це проблема загальнодержавного значення, для вирішення якої потрібно залучати уряд, народних депутатів, виконавчі комітети місцевих рад і т.д. Однозначно нам потрібно змінювати систему: покращувати якість послуг, купляти нові тролейбуси, підвищувати вартість проїзду паралельно з наданням адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення».

Любарський запевняє, що що міський голова Богдан Шиба приділяє багато уваги приділяє вирішенню питання нормальної роботи міських тролейбусів. «Нещодавно призначений новий директор підприємства електротранспорту, з роботою якого теж пов’язані великі надії», - каже депутат.

«Тішить, що студенти не стоять осторонь проблем міста і намагаються якимось чином вплинути на ситуацію. Тому я обов’язково зустрінуся зі студентами, які направили запит на мою адресу. І докладу всіх зусиль - буду розмовляти з колегами по Луцькій міській раді, із депутатами Верховної Ради, надсилати запити, аби жителі Луцька мали змогу нормально пересуватися містом», - обіцяє Любарський.
При цьому вн зауважує: «Що стосується моєї роботи в міській раді, то я лише хочу нагадати, що ефективність роботи депутата вимірюється не лише кількістю відвіданих засідань, тим більше, якщо свої функції він виконує на громадських засадах. Не секрет, що можна приходити на кожне засідання, тихо сидіти на своєму місці і нічого при цьому не робити».
Любарський розповідає, що він свого часу попередив відключення Луцька від газопостачання, переконавши керівництво НАК «Нафтогаз України» в тому, що постраждають люди і що робити це в розпал опалювального сезону як мінімум недоречно. «Хоча, повірте, зробити це було непросто», - додає він.
«Обіцяю, що це не все. За час, поки Луцька міська рада виконуватиме свої повноваження, я зможу реалізувати ще не один проект. Зокрема, найближчим часом я презентую власне бачення того, як має розвиватися система ЖКГ і що потрібно зробити для її модернізації», - каже Любарський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 10 Червня 2010 08:45
А то ж Серьожа - кум Клєванського.....
Активний! Показати IP 14 Червня 2010 17:53
І Володі Бондара посіпака....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus