USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Людям – біда, а «Батьківщині» – вибори

13 Серпня 2013 13:45
Один із кандидатів на проміжних виборах до Луцькради присвоює собі заслуги держави. Про це, під час обговорення проблем підтоплення, заявив депутат міськради Сергій Григоренко.
«Кому що, а курці – просо» - так можна охарактеризувати запит депутата Сергія Григоренка під час третього пленарного засідання 43 сесії міської ради. «Мене цікавить, хто виділив гроші на ремонт прибудинкових територій у Привокзальному районі, бо один з кандидатів у депутати від Партії регіонів ходить і розказує, що він це зробив», - сказав депутат.
Зазначимо, що його колега з політсили Григорій Пустовіт, півтори години перед тим, на оперативній нараді не запитував, а констатував, що гроші на ремонт доріг виділені з державного і міського бюджетів.
На заяву відреагував очільник фракції Партії регіонів у міській раді Іван Смоленг: «Він не каже, що виділив гроші, а каже, що посприяв у їх виділенні».
«Як може людина, яка не є ні депутатом Верховної Ради, ні головою облдержадміністрації посприяти у виділенні коштів з державного бюджету», - дивувався Сергій Григоренко.
Депутат Андрій Козюра запропонував, щоб ці заяви висловили письмово, а тоді розбиратися.
На те, що політична дискусія затягнулася першим відреагував міський голова Микола Романюк: «Ми тут розглядаємо питання виділення грошей на ліквідацію наслідків біди, а ви зі своїми заявами. Ще раз почую – просто вимикатиму мікрофон».
Зазначимо, що увесь цей час у сесійній залі стояли і чекали на виділення грошей мешканці Малоомелянівського масиву, які постраждали внаслідок підтоплень.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКРАДА ВИДІЛИЛА 550 ТИСЯЧ НА УСУНЕННЯ НАСЛІДКІВ ПІДТОПЛЕННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Амєлія Показати IP 13 Серпня 2013 14:55
Цей депутат не колишній працівник КДБ-?
фил Показати IP 13 Серпня 2013 15:58
сергий нормальний написали правду пустовит провокатор
Міля Показати IP 13 Серпня 2013 19:50
То той Григоренко, шо затятий браконьєр? То він вбив вагітну лосиху? По йому ж справа була в міліції.
Вася до Міля Показати IP 13 Серпня 2013 22:34
Чи він вбив, чи його вбили. Але щось там з вбивством таки було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus