USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маршрутну мережу Луцька відформатують. Але пізніше

16 Березня 2010 13:33
Перед тим, як змінювати маршрутну мережу у Луцьку, мерія розробить нові умови конкурсу перевізників. 
Про це повідомив начальник відділу транспорту та зв\'язку Олександр Середа.
Головний транспортник міста розповів, що мізкувати над зміною маршрутної сітки у муніципалітеті будуть трішки пізніше. Спочатку розроблять нові правила конкурсу перевізників, після чого, враховуючи їх, змінять систему перевезення. Сам конкурс проведуть третім етапом.
Олександр Середа вважає, що луцькі маршрути у майбутньому не дуже зміняться.
Так, наразі у мерії не говорять про усунення маршрутів № 9 та 9а, що активно обговорювали минулого року. «Рентабельність маршрутів залежить від кількості перевезених пасажирів. Наразі через економічну кризу пасажиропотоки зменшилися», - зауважив Олександр Середа.
Нині у Луцьку – 13 тролейбусних та 34 маршрутів маршрутних таксі. Нових маршрутів, - кажуть чиновники, не з’явиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Справедливый Показати IP 17 Березня 2010 08:50
Гнать нужно в шею таких организаторов. Где только такие берутся "умники", это чтбы от универмага в 23,30 была проблема выехать на 33 Квартал, а в 23,00 с ГПЗ, а может не проще сделать по 1,25 проезд, народу было бы больше и маршрутов тоже, за счет массовости. Или ума не хватает на элементарное. И водителей поучить культуре чтобы инвалидов возили бесплатно, а то хамло одно, такое ощущение что они все застрахованы от инвалидности. Таких нам "головних транспортників" вообще не нужно в Луцке. Деятели однако, главные вопросы откладывают на неизвестный срок.
Volynyanyn Показати IP 17 Березня 2010 11:24
І не тільки на 33 Квартал. Ви спробуйте сядьте після 22:00 на ту ж 9а. Хто графіки контролює? А ніхто! Коли хочуть з’їжджають з рейсів. Я розумію що їм зарплати не платять і т.д. Так страйкуйте знову! І вибивайте з них. Зараз буде весна, думаю пішки буде корисно пройтись.) А то понакупляли вони маршутних таксі і по одних рейсах через кожні 5 хв пусті маршутки ходять, а на інших чекай по 30 хв якщо не більше.
Пассажир Показати IP 17 Березня 2010 20:31
"Яка проблема громадського пасажирського транспорту у Луцьку для вас найболючіша?" Одна из проблем , не внесенных в опросник голосования - проблема шума.В маршрутках отвратительная шумоизоляция. В грохот и рев мотра дискжокеи - шофера еще добавляют всякую дрянь из эфира или из своих "коллекций" - сообразно вкусовым предпочтениям. При этом охамели до того , что развесили обьявления "Розмовляти по мобільному телефону забороняється" ! Я , видите ли , своим разговором Их Величества раздражаю , а они мне всякое фуфло в мозги суют - не смущаясь. И не спрашивая - хочу ли я слушать это д.рьмо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus