USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маршрутники перевозитимуть пільговиків за «дякую»

5 Лютого 2010 14:34
Луцька міська влада не виділила автоперевізникам коштів на перевезення пільговиків.
Про це 5 лютого під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів розповів начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації Володимир Кец, – інформує Волинський інформаційний портал.
За словами посадовця, у 2009 році на пільговий проїзд в області виділили компенсацію обсягом у 14,8 мільйона гривень. Члени комісії висловили думку, що ця сума є досить великою, тому варто, аби комісія хоча б тиждень перевірила відсоток пасажирів-пільговиків. «Пільговиків може налічується 10%, а ми даємо компенсацію за 50%», – зауважив голова комісії Петро Камельчук.
Окрім того, Володимир Кец розповів, що днями отримав лист від департаменту соціальної політики Луцької міськради, у якому повідомлялося, що угоду на перевезення пільговиків підписали лише з електротранспортом. Проте не заклали кошти на їх перевезення автотранспортом. Тому облдержадміністрація написала лист-рекомендацію луцькому меру Богдану Шибі, щоб частину коштів таки перекинули на пільгове перевезення маршрутками. «Але то вже їх добра воля», – зазначив Володимир Кец, оскільки врегулювання цього питання не входить до компетенції обласної влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пілговик. Показати IP 6 Лютого 2010 21:53
Водії перевізники у м. Луцьку! Станьте волонтерами відносно пільговиків. Напишіть у своїх маршрутках "Я ВОЛОНТЕР! Я перевожу пільговиків безкоштовно!" Повірте, це воздасться Вам! Громада заживе новим диханням свободи. Водії своє Ви ще надолужите. Будьте милосердними.
Володимирянин Показати IP 7 Лютого 2010 10:25
Я особисто сідатиму у ті маршрутки, де буде напис: "Я перевожу пенсіонерів безкотовно, а учнів - за півціни"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus