USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пільговиків у маршрутках возитимуть у необмеженій кількості

28 Вересня 2013 12:00
Державні і приватні перевізники не мають права обмежувати кількість пільгових пасажирів у салоні маршрутного транспорту, заявила Генпрокуратура.

Зараз у маршрутках висить оголошення про те, що більше двох пільговиків за рейс водії не беруть. Перевізники мотивують це тим, що жодних належних компенсацій від уряду за перевезення пільгових пасажирів не отримують, тому змушені йти на обмеження, пише «Сегодня».

Куди зникають гроші, виділені на компенсації - знайшла прокуратура. Органами притягнуто 95 посадових осіб, причетних до розкрадання. «Органами прокуратури згідно з результатами перевірок виявили 38 фактів кримінально караних діянь. Відшкодували 2,5 мільйона гривень та притягнули до відповідальності 95 посадових осіб органів державної виконавчої влади», - повідомили в Генпрокуратурі.

«Закон не обмежує кількість пільговиків, яких повинен перевозити перевізник на окремо взятому рейсі», -заявив заступник начальника одного з управлінь ГПУ у сфері транспорту Артем Єременко. З його слів, чиновники розкрадають гроші, призначені для компенсацій автокомпаніям за перевезення пільговиків. Факти таких порушень зафіксували в третині областей.

До слова, незабаром у Києві в маршрутках введуть єдиний електронний квиток. Термін дії буде різним: день, тиждень, рік - і чим більше термін використання квитка, тим більшою буде знижка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus