USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Меморіальну дошку Герою Олександру Василюку відкрили у Луцькому районі

26 Серпня 2015 21:50
У загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Романів відбулося відкриття меморіальної дошки Олександру Василюку, який загинув під Іловайськом Донецької області. Про це повідомили на сайті Луцької РДА.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що особу Олександра Василюка ідентифікували завдяки ДНК-експертиз. Волинський боєць з села Романів служив у 51 бригаді. Перебував у списку зниклих безвісти. Згідно з неофіційною інформацією, був в полоні.

Право відкрити меморіальну дошку надали батькам Героя. Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.

У своїх виступах присутні на відкритті чиновники закликали усіх бути патріотичними, берегти пам’ять про героїв та бути відданими своїй країні й народу. Адже допоки ми живі - житиме пам’ять про їхній подвиг.

Меморіальна дошка нагадуватиме учням та усім мешканцям, що Олександр Василюк поклав життя, аби вони жили в мирній квітучій Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus