USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наша пісня - гарна й нова: лучани, інформуйте про відсутні люки!

31 Жовтня 2013 08:33
Негайно повідомляти у цілодобову службу «15-80» про відсутні люки інженерних мереж закликав Луцький міський голова лучан.

Наприкінці 46-ї сесії міської ради, що відбулася 30 жовтня, міський голова Микола Романюк на запит депутата Тетяни Дементьєвої щодо стану каналізаційних люків та колодязів у Луцьку повідомив, що ще 15 жовтня доручив комунальним підприємствам обстежити інженерні та каналізаційні мережі та усунути недоліки. З його слів, виявили відсутність двох дощоприймальних решіток та 31 люка інженерних мереж.

За станом на 29 жовтня ДКП «Луцьктепло», «Луцькспецкомунтранс», «Волиньгаз», «Волиньобленерго» та інші підприємтсва, які мають на своїх комунікаціях люки, повинні були вирішити питання.

«Я стовідсоткової гарантії не даю, чи за ніч щось не сталося. У мене прохання - служба «15-80» працює цілодобово, якщо хтось з вас, або ваших друзів, близьких та рідних побачить відкриті люки, не чекайте, а телефонуйте», - звернувся до присутніх міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus