USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Мерія хоче вчитися туризму в чехів. Документ

19 Листопада 2011 10:31
Луцький міський голова Микола Романюк та його заступник Василь Байцим 18 листопада зустрілися з чеською делегацією на чолі з заступником голови міста Кійов Міланом Ягошем.
Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.
Сторони обговорили можливості налагодження співпраці у сферах економіки та інвестицій, молодіжних та культурних обмінів, туризму. Зокрема було запропоновано перейняти практичний досвід функціонування Інформаційного центру в місті Кійов в рамках підготовки містом Луцьк туристичного проекту для участі у грантовому конкурсі Вишеградського фонду.
У підсумку підписали Протокол намірів про співпрацю між містами Луцьк та Кійов, після чого сторони обмінялися подарунками.

Таким чином було задекларовано готовність міст до подальшої співпраці.
Довідково:
Кійов (Kyjov) – місто в районі Годоніні в Південній Моравії.
Населення (станом на 2011 рік) – майже 12 тисяч мешканців.
Місто є центром фольклору регіону Кійовське Дольняцко .
В Кійові діє Інформаційний центр, що надає туристичні та інформаційні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пересічний мешканець Показати IP 20 Листопада 2011 12:25
мерія абсолютно нічого не робить для розвитку туризму в місті. Подивіться лиш на старе місто..що робиться довкола замку(символу міста). Щоб Луцьк став якимось туристичним центром необхідно відновлювати старе місто, створювати туристичну інфраструктуру..але ні те ні інше наразі не робиться..хоч місто має величезний потенціал..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus