USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мерія обмежила нічну активність лучан

9 Червня 2010 11:21
Виконавчий комітет Луцька обмежив робочий час закладів громадського харчування «Бумер», «Мон шері», «Любе» та «Наутілус».

Відповідно до рішення комітету кафе при автомийці «Бумер», що на Карпенка-Карого, а також дискотека, яка проводиться на його території, працюватиме лише до 22:00. Таке рішення прийняли через те, що жителі району, телефонуючи на гарячу лінію міського голови скаржилися на гучну дискотеку, яка лунає вночі та не дає відпочивати.

Депутат Луцької міської ради Олександр Пилипович, який проживає у цьому районі, розповів, що до нього регулярно надходять скарги від мешканців навколишніх будинків, а сам він вже «пів репертуару дискотеки на пам’ять знає».

Директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк озвучив на виконкомі, що дозволу на нічну роботу хочуть також кафе «Наутілус» на проспекті Волі, «Мон шері» на Дубнівській та «Любе» на проспекті Перемоги. І хоч Козлюк зазначив, що скарг від жителів не надходило і уся документація в підприємців є, проте, виконком обмежив ї їх нічну діяльність.

«Наутілус» останнім часом узагалі не працював, «Мон шері» відкрився нещодавно і у житловому будинку, а «Любе» відмовили тому, що цей заклад має літні майданчики, які працювати вночі не можуть кафе. Всі «претенденти» на роботу вночі працюватимуть лише до 23:00.

Занепокоєння членів виконкому викликало і забезпечення охорони приміщень. За словами члена виконкому, начальника Луцького міськвідділу міліції Управління МВС України у Волинській області Романа Крохмаля окрім сигналу тривоги на пульти охоронних організацій, кафе повинні мати фізичну охорону, зовнішнє відеоспостереження прилеглої території, освітлення та фейс-контроль.

Це не є додатковим навантаження на підприємців, забезпечення безпеки громадян не є навантаженням…Ми ж не хочемо мати другий «Чері», - зазначив Крохмаль.

За словами Богдана Шиби, усі заклади за винятком стаціонарних і нічних клубів діятимуть лише до 22:00.Член виконкому Григорій Пустовіт припустив, що необхідно передбачити можливість продовжити роботу закладу у випадку, якщо там замовлене весілля. У таких випадках, за словами Богдана Шиби по кожній окремій ситуації надаватимуть дозвіл.

Олександр Козлюк повідомив, що з запропонованих закладів, виконком погодив роботу до 23:00 лише супермаркету «Салют» та дартс-кафе «Таксі» до опівночі.

Член виконкому Григорій Пустовіт припустив, що необхідно передбачити можливість продовжити роботу закладу у випадку, якщо там замовлене весілля. У таких випадках, за словами Богдана Шиби по кожній окремій ситуації надаватимуть дозвіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ипень Показати IP 10 Червня 2010 18:11
Ги, Гріша за весілля розпереживався. Тре ж створювати видимість бурної діяльності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus