USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мерія просить оцінити роботу чиновників

28 Травня 2010 12:20
Луцька міська рада з метою вивчення реального стану надання адміністративних послуг виконавчими органами міської ради та покращення якості своєї роботи проводить опитування лучан.

Про це інформує ІАЦ «Луцьк».

Опитування доручено провести волонтерам незалежної організації – Центру політико-правових реформ. Інтерв’юери працюють щодня біля приміщення Луцької міськради на вулиці Богдана Хмельницького, 19.

«Звертаємося до лучан з проханням виділити кілька хвилин часу і відповісти на запитання, що зазначені в анкеті», - просять чиновники.

У пропонованій анкеті,зокрема, запитується: «чи вирішили Ви своє питання? Якщо питання не вирішили, то з якої причини? Скільки разів Ви зверталися для вирішення питання? Яким чином Ви отримали бажану інформацію? Як довго Вам довелося чекати в черзі на отримання послуги (консультації)? Як би Ви оцінили в цілому роботу виконавчого органу (міської влади)?».

Результати опитування будуть використані для розробки та реалізації заходів з підвищення якості надання адміністративних послуг.

Також лучани мають можливість ознайомитися із анкетою на сайті Луцької міської ради, заповнити її та надіслати за адресою: 43025, Луцьк, вулиця Богдана Хмельницького,19. Відділ звернень громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus