USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Мешканці луцьких багатоповерхівок можуть залишитися без газу

20 Січня 2011 15:04
У «Волиньгазі» мають намір від’єднати жителів багатоповерхівок обласного центру Волині від газу.
Попередження про це вже отримали у міській раді, а також мешканці деяких будинків. Про це пишуть «Відомості.UA».
Відповідні роз’яснення надіслані також першому заступнику голови Волинської облдержадміністрації Олександрові Башкаленку і прокуророві міста Луцька Олексію Решетнику.
Причина та, що ЖЕКи і «Волиньгаз» не можуть вирішити, хто з них має фарбувати газову трубу.
До цього часу питання регулювалося відповідними договорами. У прес-службі «Волиньгазу» кажуть, що на сьогодні жодного договору на технічне обслуговування внутрішньо-будинкових систем газопостачання житлових будинків між товариством і житлово-комунальними підприємствами не укладено. Мовляв, фарбування труб газопроводів у тариф не закладено.
«У випадку неукладення договорів з житлово-експлуатаційними підприємствами ПАТ «Волиньгаз» буде змушене припинити технічне обслуговування внутрішньо-будинкових систем газопостачання житлових будинків, відключити їх від системи газопостачання та знімає з себе всю відповідальність за можливі наслідки», — йдеться у листі з підписом голови правління «Волиньгазу» Мирослава Короті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Українець Показати IP 20 Січня 2011 15:26
Пани чубляться,а в людей чуби тріщать.Одне слово,придурки.
Ласковая Показати IP 20 Січня 2011 16:47
От придурки. То вже візьміть по пару гривень з тих грошей, що ми платимо за утримання будинку і пофарбуйте ту трубу. Чи пройдіться по квартирах і ми скинемось на фарбу.
ххх Показати IP 20 Січня 2011 17:37
"волиньгаз" викупив Фірташ і виходячи з цього вони будуть намагатись чим побільше своїх витрат скинути на населення
пта Показати IP 20 Січня 2011 18:09
з ким-ким "Волиньгаз" не може вирішити? А де таке є ЖЕК і чим воно взагалі займається? Це бува не та кучка "зранку вже пяних і в обід знов пющих" в підсобці біля підїзду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus