USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мешканці вулиці Героїв УПА зливали нечистоти у Стир

9 Вересня 2013 15:00
Про те, що мешканці вулиці незаконно виводили каналізацію у старе русло річки, повідомив під час відеоселекторної наради, що відбулася 9 вересня, голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

З його слів, зараз детально обстежили схили та виявили, що мешканці виводили каналізацію до стариці. По дорозі вона розірвалася, прогнила, і нечистоти потрапляли прямо в ґрунт.

Держава виділила 17,2 мільйона гривень з резервного фонду для здійснення ремонтних робіт на вулиці Героїв УПА.

«Микола Романюк сьогодні отримав від мене чітке завдання – ми на державні гроші будуємо каналізацію вуличну, напірний колектор. Включення людей - обов’язково за їхні кошти. Можливо, їм допоможе коштами місто. В нас в проекті це непередбачено. Якщо мешканці знаходили гроші, щоб включатися в схил, то таким самими чином нехай включаться тепер у вуличну каналізацію. Я думаю, це не єдиний такий схил у Луцьку.Як ми підемо в Європейський Союз? З каналізацією, яка закінчується на схилі? Там так не буває», - зазначив Борис Клімчук.

На його думку, природоохоронцям варто виявляти такі порушення заздалегідь та штрафувати порушників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Просто так Показати IP 9 Вересня 2013 15:30
треба наказати їх за це...
Свідок Показати IP 9 Вересня 2013 16:13
А чого, тільки за вул. Героїв УПА згадано, р. Сополаевка вийдіть на місточок з вул.Чехова то там відкрито труби каналізації" сиротських " будиночків торчать , а далі до Стиря все те й тіче!!!
Юрко Залупельный Показати IP 9 Вересня 2013 17:49
Эти уписты такие гавнюки...:)
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2013 20:11
В місті фактично відсутня влада (це стосується всіх владних структур). Вони здатні лише хабарі брати й відписки писати. Що стосується конкретного випадку на Вишкові, то там "палка в двух кінцях". Є факти самовільного скидання каналізації та самовільного врізання в зливний колектор, але й залишається безапеляційним той факт, що влада покинула без догляду зливний колектор і що давала погодження на будівництво без обладнання системи каналізацій. Чи жоден чиновник не здатен спрогнозувати чим це завершиться?
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2013 20:15
Рекомендую також скласти орієнтовний прогноз від підтоплень, якщо збудуються помешкання в долині р. Стир на території Боратинської сільської ради (с. Рованці), а також врахувати скільки нечистот потрапить в річку. Але сьогодні головне заробити на роздачі під Луцьком земель!
Лєко Показати IP 22 Вересня 2013 21:11
так
Лєко Показати IP 22 Вересня 2013 21:17
ВЛада тепер шукає вихід з положення . В нас є документальні бумаги з 2000 р ми жителі Вишкова боремось з цією проблемою м. Луцька. До чого тут цитати влади про підключення лівих каналізацій. Нехай провірять проекти міських організацій, які підключені до ливневої труби...Крз,Риббаза,вул. Конякіна,Мясокомбінат, МоторЗавод і т.д. і т.п. Ми не залишимо це так просто і будемо робити все, щоб жителі цього району жили в суверенній Україні згадно закону і по своїх правилам, згідно КОнституції України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus