USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліцейський дах тріснув під снігом. ФОТО

15 Лютого 2010 08:35

Учора вночі дах однієї з будівель науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС тріснув під тиском снігу.
Міліціянти, які знаходилися в сусідньому приміщенні, кажуть, що звук від зламу був схожим на гучне гримання дверима. А тому навіть уваги не звернули.
Кажуть, що побачили поламаний дах лише вранці. На щастя, ніхто не постраждав, адже це приміщення призначене для автомобілів, тому людей у той момент у будівлі не було. Майно міліції всередині приміщення також уціліло.

Однак латання даху і очистка від снігу влетить у копієчку. Наприклад, за годину роботи МНС-ників управління віддасть 400 гривень. У скільки обійдеться ремонт даху – невідомо.
Розчищати дах від снігу самотужки неможливо, потрібна вишка. Колись уже тріснуте приміщення належало міському витверезнику. Співробітники управління кажуть, що дахи колишні господарі приміщення робили «тяп-ляп».
Нині на дахи центру при УМВС нападало приблизно 30-40 сантиметрів снігу. Міліціонери сподіваються, що від насипу у них більше нічого не трісне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 15 Лютого 2010 11:46
балка без опори... і не дивно що воно тріснуло... А взагалі, що то за дира така під дахом? Як можна експлотувати таке приміщення? Таке враження що дах робили равшан і джумшут...
коля Показати IP 16 Лютого 2010 11:34
Янукович виграв вибори - після цього в УМВС тріснув дах. Хто тепер буде "кришувати" УМВС?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus